Arriben els ninjes en format Lego Arriben els ninjes en format Lego
'Lego Ninjago' s'estrena als cinemes el 22 de setembre també en català Arriben els ninjes en format Lego

Les peces de l’empresa danesa estan en auge, sobretot després de l’estrena del primer film al 2014 anomenat The Lego Movie i l’spin off estrenat aquest mateix any The Lego Batman Movie. Ara arriba una nova entrega inspirada en la línea de joguines infantils Ninjago, de la qual també s’han realitzat dues sèries, l’alemanya Lego Ninjago, que porta en emissió des del 2011 i el seu spin off, la minisèrie danesa Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu. De fet el nou film es considera un reboot d’aquesta producció de 4 episodis. A més, l’any passat es va poder veure el curtmetratge The Master: A Lego Ninjago Short abans de la projecció als cinemes del film Storks (Cigonyes). També s’han dut a terme diversos videojocs per a les plataformes més populars.

The Lego Ninjago Movie narrarà les aventures de sis joves ninjes que uneixen forces per protegir la seva llar dels monstres i els malvats que amenacen la ciutat. Aquests adolescents també han de dur una doble vida, ja que durant el dia viuran de forma normal i a la nit hauran d’enfrontar-se als enemics que intenten destruir la població.

La direcció va a càrrec de les 6 mans dels cineastes experimentats en animació i/o parodies: Charlie Bean (sèries Tron: Uprising i Robotboy), Paul Fisher (Frequencies) i Bob Logan (Repossessed i Meatballs 4). Mentre que l’elenc original compta amb les veus de Dave Franco, Justin Theroux, Fred Arminsen, Abbi Jacobson, Olivia Munn i Michael Peña, entre d’altres.

L’estrena de la tercera pel·lícula de la saga Lego està prevista pel proper 22 de setembre, a més, es podrà veure doblada al català.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*