today-is-a-good-day

Heretgia, sexe lèsbic i blasfèmia al convent de monges

- Advertisement -

No tot és lloar el senyor en un convent de monges. Definitivament això no és el que fan les protagonistes de The little hours, una comèdia esbojarrada que està cridada a ser un dels escàndols de l’any. I tot plegat basat en el Decameró de Boccacio. A Catalunya tindrem la sort de veure la seva premiere a la 50a edició del Festival de Sitges.

Aquelarres, sexe on no toca i amb qui no toca, irreverència i sobretot molts pecats.  Sor Alessandra és una mimada atrapada en un convent perquè el seu pare que va ser un home ric (Paul Reiser) no pot permetre el luxe de pagar el seu dot. Sor Ginerva és una tafanera i constantment posa el nas en els assumptes d’altri, i es distreu amb certes temptacions no naturals. Sor Fernanda és una gamberra amb ganes de festa que fuig sovint cap al bosc per estar en comunió amb la natura i les bruixes que hi viuen. Per si no fos poc el totalment aclaparat Pare Tommasso (John C. Reilly) i la germana beatífica Marea (Molly Shannon) tenen molts problemes per respectar els seus propis vots de castedat.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film s’ha estrenat als Estat Units el 30 de juny després d’haver aixecat polseguera al Festival de Sundance. Prepareu-vos per blasfèmia, heretgia entremaliadures obscenes i capellans i monges que tindran molt i molt a confessar si volen guanyar-se el cel. De fet, la Lliga catòlica dels Estats Units ha definit el film com “pura escombraria”, cosa que ha agradat als responsables de la cinta i ho anuncien com si fos un gran assoliment.

El director i guionista de la cinta és Jeff Baena, un jove de Florida que sembla que vol deixar petjada amb les seves comèdies d’autor. L’any 2014 va dirigir i escriure Amor zombie i l’any passat va estrenar als Estats Units Joshy. Amb The little hours ha passat a la primera divisió de la comèdia i si el que volia és escàndol… ho té garantit! No us perdeu el tràiler i quan l’hàgiu vist reseu un Parenostre, un Ave Maria i un Glòria per netejar la vostra ànima.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents