Rami Malek encarna Freddie Mercury a ‘Bohemian Rhapsody’ Rami Malek encarna Freddie Mercury a ‘Bohemian Rhapsody’
El biòpic sobre Queen serà dirigit per Bryan Singer Rami Malek encarna Freddie Mercury a ‘Bohemian Rhapsody’

Una de les veus més icòniques dels anys 70-80 va ser la de Freddie Mercury, líder i vocalista de la banda Queen. S’han fet molts documentals sobre la vida del músic però l’any que ve arribarà a la gran pantalla el film dirigit per Bryan Singer i protagonitzat per Rami Malek, protagonista de la sèrie Mr. Robot i recent guanyador d’un Emmy.

El rodatge ja s’ha iniciat i ja s’ha pogut veure la primera imatge de Rami Malek caracteritzat com el líder de Queen. En una entrevista concedida a EW, l’actor afirmava que “quan ets capaç d’obrir els teus ulls i veure a una persona diferent mirant-te al mirall és un moment molt positiu”. Malek estarà acompanyat per Ben Hardy en el paper de Roger Taylor, Gwilym Lee que interpretarà a Brian May i per Joe Mazzello que donarà vida a John Deacon, més conegut com a Deacy.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhpasody se centrarà en els inicis de la banda fins al concert Live Aid que van fer l’any 1985. Segons Singer, no es tractarà d’un biopic tradicional, sinó que serà un homenatge a la figura de Mercury i a la música. “No només explicarà la part fosca de Freddie però, dit això, també serà un homenatge. Va sobre la col·laboració. És una celebració”, sentenciava el director.

Els originals Brian May i Roger Taylor formaran part del film com a productors musicals. Referent a la mítica veu de Mercury, Rami Malek explicava que “utilitzarem a Freddie tot el que puguem i a mi mateix tot el que puguem”. De la mà de The Sun on Sunday arriben les primeres imatges del rodatge on es pot veure a Malek dalt l’escenari, imitant a Freddy Mercury durant l’actuació de Live Aid.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*