today-is-a-good-day

‘Black Mirror’: torna la foscor de l’èsser humà

- Advertisement -

Des de l’estrena de la primera temporada el 2011, Black Mirror s’ha convertit en una de les sèries més populars i seguides dels últims anys. Amb una visió fosca i dramàtica, la ficció planteja un futur en el qual la tecnologia cada vegada controla més aspectes de les nostres vides. La plataforma Netflix encara no ha anunciat la data d’estrena de la quarta temporada però el seu creador Charlie Brooker ha anunciat que serà la més fosca de totes. Tremoleu! Ja està disponible el primer avançament que ens porta les primeres imatges d’aquests nous capítols.

- Advertisement -

Gràcies a aquest avançament, podem saber que el capítol titulat Arkangel, estarà relacionat amb una nena misteriosa i que estarà ambientat en zones nevades; que amb USS Callister, viatjarem a l’espai i, que el capítol Metalhead, es veurà en blanc i negre. Per ara es coneixen els noms dels sis capítols que conformaran la quarta temporada i, els noms de la majora de directors que els dirigiran. El primer estarà dirigit per la directora i actriu Jodie Foster i es titularà Arkangel; el segon estarà a càrrec de Toby Haynes (Sherlock) i portarà per títol USS Callister; el tercer Crocodile el dirigirà John Hillcoat (The Road); Tim Van Patten (The Wire) serà l’encarregat del quart episodi Hang the Dj.; Methalhead estarà dirigit per David Slade (Hannibal) i, de l’últim només se’n coneix el títol, Black Museum.

- Advertisement -

black_mirrror_season 4

En una entrevista pel mitjà britànic The Telegraph, Brooker va desvelar alguns aspectes d’aquesta nova tongada de capítols. “Quan vam fer les temporades anteriors, ens vam adonar després de fer els primers dos episodis que cada un era d’un gènere diferent, així que quan vam fer la primera temporada amb Netflix vam buscar això activament”, explicava. “Amb la quarta temporada volem anar més enllà amb això, tindrem tons i estètiques sorprenentment diferents”, afirmava Brooker que afegia que un dels capítols s’està rodant a Islàndia. Per altra banda, ja se sap que en el tercer episodi apareixeran imatges de Lanzarote, concretament de la platja Bermeja, situada al Parc Natural dels Volcans.

Us deixem amb algunes imatges d’aquests nous capítols per anar especulant sobre què ens espera.

black_mirrror_season 4

black_mirrror_season 4

black_mirrror_season 4

black_mirrror_season 4

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents