Chris Pratt, el solter dels ous de dinosaure Chris Pratt, el solter dels ous de dinosaure
L'actor es divorcia de la també actriu Anna Faris Chris Pratt, el solter dels ous de dinosaure

Mare meva! Em pensava que aquest mes amb el tema de les calces de la Sofia Vergara en tindríem prou, però he hagut de pronunciar-me de nou per anunciar-vos que un dels homes més guapo, simpàtic i bon actor està disponible al mercat de la solteria!

Estava tan tranquil·la tombada a la meva hamaca a la platja, prenent un d’aquells sucs exòtics quan he escoltat la notícia que en Chris Pratt es divorciava de la també actriu Anna Faris. Sembla ser que ha estat per decisió d’ambdós, tot i la tristesa que els ha ocasionat prendre la decisió, Faris esmenta al seu Facebook que “ho hem intentat molt de temps i estem realment decebuts. El nostre fill té dos pares que l’estimen molt i per la seva salut mental volem mantenir aquest procés el més privat que poguem”. A més, afegeix que “nosaltres encara ens estimem, sempre ens hem respectat i ens admirarem”.

Tot apunta que un dels possibles motius de la ruptura podria haver estat la fama i els problemes que això conduïa a la parella, ja que ella volia una família tradicional, que estigués junta la major part del temps. La seva idea era establir-se a Los Angeles i tenir més fills. Quan els dos es van casar l’any 2009, l’Anna tenia més fama que ell, però al llarg d’aquests anys en Chris ha anat escalant posicions fins arribar al més alt a Hollywood, fet que l’ha obligat a viatjar per tot el món, gravant pel·lícules que el mantenen lluny de casa durant mesos.

A més, les males llengües van crear rumors sobre un possible romanç entre l’actor i l’actriu Jennifer Lawrence, amb la qual va coincidir al rodatge de Passengers. “Aquests rumors em van fer sentir insegura. En Chris i jo parlem molt sobre això. Ens costa molt acceptar algunes coses que comporten ser una parella de la faràndula. Recordo haver-me sentit ferida de tal manera que em molestava. No volia acceptar que les xafarderies m’haguessin afectat tant”, va reconèixer en un comunicat Faris.

També, molts seguidors han apuntat a que el dràstic canvi d’aspecte físic (de “fofisà” a massís) podria ser el desencadenant de la ruptura. Sigui el que sigui el protagonista de Guardians of the Galaxy i Jurassic World està disponible per ser caçat. Mentre escrivia aquest article he anat fent les maletes i reservant un vol transoceànic, a veure si tinc la sort de pescar un bon exemplar que em retiri i m’alegri la vista de per vida. Ens veiem el mes vinent, o no?

Gossip Girl

Gossip Girl Llicència per opinar

L'actualitat del cine està plena de històries paral·leles a les pel·lícules i les sèries. Escàndols, moda, celebrities, parelles que es fan i es desfan... Jo sóc l'encarregada d'analitzar la part més groga i rosa del cinema. I he vist coses que vosaltres no creuríeu. Esteu avisats!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*