‘Jigsaw’: la saga ‘Saw’ no s’atura ‘Jigsaw’: la saga ‘Saw’ no s’atura
El 24 de novembre arriba la 8a part d'aquest thriller de terror gore ‘Jigsaw’: la saga ‘Saw’ no s’atura

Una de les sagues de terror més conegudes torna 7 anys després de l’estrena de Saw VII 3D, la qual va ser la setena pel·lícula de la franquícia. Aquest nou film portarà per títol Jigsaw, nom que pertany al protagonista (interpretat per l’actor Tobin Bell) de la trama principal de la història, el qual desenvoluparà un paper fonamental tot estar mort. Per ara no se sap quin paper hi jugarà, però sembla ser que la seva aparició serà a través de flashbacks. Les instruccions les durà a terme, com sempre, el terrorífic ninot amb espirals a les galtes que es desplaça sobre un tricicle.

Aquesta nova entrega comptarà amb els guionistes de Piraña 3D els quals han donat a conèixer la sinopsi: “Estan apareixent cadàvers per tota la ciutat, cadascun trobat en terribles circumstàncies. Segons avança la investigació, totes les proves cap a un home: John Kramer, és a dir, el conegut com a Jigsaw qui va morir fa més d’una dècada. Comencen els dubtes sobre si existeix un aprenent, un imitador o algú ha agafat el relleu de l’assassí del trencaclosques.

En aquesta ocasió la direcció recau sobre Michael i Peter Spierig (Predestination o Daybreakers), mentre que l’elenc el conformen actors poc coneguts com Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Bolsvert i James Gomez.

Com és habitualment, la pel·lícula arribarà a les pantalles per l’època de Halloween, i com que aquest any el 31 d’octubre cau en dimarts, la data d’estrena passa al divendres 27. Ja podem gaudir del primer tràiler:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*