‘Mary Poppins’ tornarà a la gran pantalla el Nadal del 2018 ‘Mary Poppins’ tornarà a la gran pantalla el Nadal del 2018
Noves cares al retorn de la mainadera màgica ‘Mary Poppins’ tornarà a la gran pantalla el Nadal del 2018

Mary Poppins va ser un film musical de fantasia revolucionari ja que combinava actors reals amb seqüències animades. Produïda per Disney i estrenada al 1964 va arribar a recaptar més de 670 milions de dòlars (comptant la inflació) i va guanyar 5 Òscars, entre ells el de millor actriu i millor cançó. Desprès de més de 50 anys, la companyia del ratolí ha anunciat una seqüela de la mainadera de més èxit sota el títol Mary Poppins Returns i que protagonitzaran Emily Blunt (Into the Woods, Sicario o Girl on the Train), guanyadora del Globus d’Or, i Lin-Manuel Miranda (musicals Hamilton i In the Heights), guanyador de premis Emmy, Grammy, Tony i Pulitzer.

L’actriu substitueix a Julie Andrews en el paper de la mainadera Poppins, però Miranda interpreta a un personatge nou, el fanaler Jack, que esdevé de les novel·les de la creadora del personatge, P. L. Travers.  La direcció corre a càrrec de Rob Marshall (Into the Woods, Annie, Chicago) i el guió ha estat escrit per David Magee, a més l’equip de producció serà el mateix que a Into the Woods. A més, contindrà nous temes musicals composats per Marc Shaiman i escrits per Scott Wittman.

 

Un altre que s’uneix a l’elenc és el carismàtic britànic Colin Firth (Kingsman: The Secret Service o Magic in the Moonlight), que donarà vida a William Weatheral Wilkins, el president del banc on treballava el primogènit dels Banks. L’actor ja es va trobar amb mainaderes màgiques l’any 2005 quan va sortir junt amb Emma Thompson (Bridget Jones’ Baby o Saving Mr. Banks) al film Nanny McPhee (La Niñera Mágica). A més, Firth, ja treballa en la segona part de Kingsman: The Golden Circle i aviat s’estrenarà The Mercy de James Marsh.

A més, la guanyadora de l’Òscar, Meryl Streep (Suffragette o The Iron Lady), també tindrà un paper on interpretarà una cosina de Poppins. I el jove actor Ben Whishaw (Spectre o In the Heart of the Sea) faria el paper del fill dels Banks, en Michael.

ben-whishaw-mary-poppins

La trama transcorrerà uns anys desprès de l’original a Londres, durant la Gran Depressió (l’època a la qual es van escriure les 7  novel·les que inspiren el personatge), i els nens Jane i Michael Banks que cuidava la màgica Mary ja seran adults i juntament amb els 3 fills de Michael, rebran la visita de l’enigmàtica Mary Poppins, en un moment de pèrdua personal. Gràcies a les seves habilitats màgiques i amb la col·laboració del seu amic Jack, Poppins ajudarà a la família a recuperar l’alegria i la il·lusió que havien perdut. La pel·lícula s’estrenarà el dia de Nadal del 2018 als EUA.

Amb l’escusa del D23, Disney ha presentat diverses novetats, entre les quals hi ha un primer teaser (o més aviat un clip animat) sobre la mainadera màgica, en el que veiem a la protagonista caracteritzada per a l’ocasió amb el seu peculiar paraigües en acció:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*