L’arqueòleg espanyol animat torna als cinemes L’arqueòleg espanyol animat torna als cinemes
'Tadeo Jones 2' s'estrena el 25 d'agost L’arqueòleg espanyol animat torna als cinemes

Han passat uns quants anys des que el cineasta Enrique Gato va crear el personatge Tadeo Jones, el qual va esdevenir un èxit a Espanya, amb gairebé 2,8 milions d’espectadors i una recaptació superior als 18 milions d’euros. Per això era d’esperar que aviat arribés una seqüela de les aventures de l’arqueòleg. A més, sembla que el títol, Tadeo Jones 2. El Secreto del Rey Midas, forma part d’una trilogia d’animació. El director comparteix càrrec amb David Alonso. L’equip que està al darrere serà el mateix del film Atrapa la Bandera, el qual també va dirigir Enrique Gato i va gaudir d’una bona acollida per part del públic.

En aquesta ocasió Tadeo Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a la presentació del darrer descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff: un papir que demostra l’existència del Collar de Midas, el mític Rei que convertia en or tot el que tocava. El feliç retrobament es veurà alterat quan un malvat ric segresta la Sara per tal de trobar el talismà i aconseguir riqueses de manera infinita. Junt amb els seus amics, el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, Tadeo haurà de fer ús de tot el seu enginy per trobar la noia.

En unes imatges del nou film es podia veure l’Alambra de Granada i Las Vegas del film que s’estrena aquest divendres el 25 d’agost del 2017. La pàgina web de l’estudi revela que hi haurà algun retorn sorprenent, probablement d’algun dels curtmetratges que s’han fet prèviament basant-se en el personatge. Mentre esperem podem agafar ganes amb aquestes tràiler i recordar que el film arribarà al cine també en català.

I per si fos poc aquí teniu un bon recull d’imatges del film!

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*