today-is-a-good-day

Anuncis amb denominació d’origen cinèfila

- Advertisement -

La frontera entre el cinema i la televisió és d’allò més petita, en molts casos, grans cineastes han tingut les seves primeres experiències audiovisuals en la publicitat. Explicar una història al voltant d’un producte i en un temps reduït suposa un repte per a molts directors, per això molts d’ells accepten aquests tipus d’encàrrec.

L’últim en presentar el seu darrer projecte publicitari va estar Wes Anderson, un dels directors més valorats de Hollywood, per la marca de roba H&M, al costat de l’actor Adrien Brody, amb qui ja havia treballat amb anterioritat.

- Advertisement -

https://youtu.be/VDinoNRC49c

- Advertisement -

Aquesta no era la primera experiència del director de The Grand Budapest Hotel en publicitat, en altres ocasions també ha prestat el seu art per crear peces publicitàries per American Express, Prada, Sony, Hyundai o Stella Artois, entre d’altres.

Publicitat per a sibarites  

Fem un repàs per alguns dels anuncis que porten darrere la firma d’un dels grans directors de Hollywood. Normalment, aquests tipus de projectes tenen a veure amb productes comercials força concrets, com ara perfums, roba o cotxes, tot i que, si l’ocasió s’ho val, qualsevol producte és vàlid.

Martin Scorsese (per Dolce&Gabbana)

Roman Polanski (per Prada)

Joe Wright (per Chanel)

- Advertisement -

Ridley Scott (per Apple)

A. Bayona (per KH-7)

https://www.youtube.com/watch?v=Yx9Ng5QfjDI

Sofia Coppola (per Dior)

Icíar Bollaín (per Campofrío)

David Lynch (per PlayStation)

Michael Bay (per Verizon)

David Fincher (per Calvin Klein)

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents