El cineasta Wes Anderson torna a l’animació El cineasta Wes Anderson torna a l’animació
'Isle of Dogs' és el nou film del director que s'estrenarà a l'abril del 2018 El cineasta Wes Anderson torna a l’animació

El director nord-americà Wes Anderson (The Grand Hotel Budapest o Life Aquatic) torna a l’animació després de la celebrada Fantastic Mr. Fox (2009). El film durà el títol de Isle of Dogs i està previst que arribi a les nostres cartelleres a l’abril de l’any que ve.

En aquesta ocasió el seu segon llargmetratge dins aquest gènere, està ambientat al Japó i narrarà les aventures d’un nen que busca al seu gos extraviat, després de patir un accident mentre pilota el seu avió i cau en una illa atapeïda de cans. Mentrestant, un simi, un rèptil i un llop gegant intentaran destrossar la ciutat i destruir la història dels gossos.

El pòster tot just s’acaba de presentar i es perfila com una meravella inspirada en el cinema del popular i esplèndid cineasta japonès Akira Kurosawa. A més, la cinta comptarà amb un elenc de luxe que prestarà les seves veus, entre els quals hi ha Edward Norton, Bryan Cranston, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Liev Schrieber, F. Murray Abraham, Tilda Swinton, Kunichi Nomura, Harvey Keitel, Akira Ito, Akira Takayama, Koyu Rankin, Yoko Ono, Courtney B. Vance, Greta Gerwig, Frances McDormand i Bob Balaban.

D’altra banda, recentment s’ha publicat el tràiler de Escapes, un documental dedicat a la vida i obra del guionista del film Blade Runner, Hampton Fancher (el qual, curiosament, també era ballarí de flamenc i actor). Aquest és un gènere poc comú per a Anderson, per això en ell recau la producció mentre que la direcció anirà a càrrec de Michael Almereyda (Hamlet). Arriba a les pantalles aquest mateix mes als EUA i serveix com a avantsala de la nova Blade Runner 2049 que s’estrena a l’octubre.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*