today-is-a-good-day

El musical teatral ‘La llamada’ es converteix en pel·lícula

- Advertisement -

L’any 2013 es va estrenar en el hall del Teatre Lara de Madrid, el musical La llamada. Una obra escrita i dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi que narra les aventures de dues joves que passen l’estiu en un campament cristià i que ja ha venut més de 150 mil entrades. Aquest any, els dos directors han aconseguit el seu objectiu, traslladar el seu projecte a la gran pantalla i tot plegat es podrà veure a partir del 29 de setembre.

El film seguirà el mateix argument que l’obra teatral amb les mateixes actrius repetint en els papers protagonistes, Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta i Garcia Olayo. Però en aquesta ocasió, també aprofitaran per afegir nous números musicals i nous personatge, com els de María Isabel Díaz, Secun de la Rosa i Esti Quesada.

- Advertisement -

la_llamada

- Advertisement -

En una entrevista concedida a El País, els dos directors asseguraven que per ells “és un somni fet realitat”, més encara tenint en compte que es tracta de la seva primera incursió en el món del cine. També explicaven que “el rodatge ha estat dur en alguns moments perquè és una pel·lícula que sembla senzilla però és molt complicada, té molta emoció, números musicals i escenes amb molta intensitat”. Tot i això, tots els membres de l’equip coincideixen en afirmar que “la pel·lícula serà una carta d’acomiadament al projecte més important de les nostres vides, el regal final per aquesta aventura tan bonica”.

La història narra com dues noies, la María i la Susana, s’apunten a un campament d’estiu cristià situat a la província de Segovia. Sense que les monges ho sàpiguen, s’escapen cada nit per sortir de festa i ballar música llatina. Tot i els seus intents de no ser vistes, finalment les descobreixen i les castiguen. Una nit, a María se li apareix Déu i sembla que és un fan de Whitney Houston perquè li canta cançons d’ella. A partir d’aquest moment, tot canviarà en el campament, tant per les dues amigues com per la germana Bernarda i la germana Milagros. Ja es poden veure les primeres imatges amb les seves protagonistes cantant, ballant i com no, sentint la “llamada” de Déu.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents