Nou thriller de Jaume Collet-Serra amb Liam Neeson Nou thriller de Jaume Collet-Serra amb Liam Neeson
El film titulat 'The Commuter' no s'estrenarà fins l'any que ve Nou thriller de Jaume Collet-Serra amb Liam Neeson

Una de les parelles més rendible de la indústria cinematogràfica són sense cap mena de dubte el director català Jaume Collet-Serra i l’actor Liam Neeson. Han treballat junts en tres ocasions i, ja està en marxa la seva quarta col·laboració, amb el títol The Commuter. Durant el viatge en tren de retorn a casa, el personatge interpretat per Neeson, un home de negocis, es veurà involucrat en una conspiració criminal, que posarà en perill tant la seva vida, com la dels seus éssers més estimats.

The commuter liam neeson jaume collet serra

Durant el trajecte, es toparà amb una dona misteriosa (a qui donarà vida Vera Farmiga) que li proposarà un repte, descobrir la identitat d’un dels passatgers abans que el tren arribi a l’última parada. A partir d’aquí tota la trama evolucionarà cap a un thriller d’acció, a l’estil dels altres treballs realitzats per ambdós. Patrick Wilson, també formarà part de l’elenc i, tot apunta, que serà un amic de confiança de Neeson. En el repartiment també hi haurà Jonathan Banks i l’espanyola Clara Lago.

El film comptarà amb un guió de Byron Willinger i Phil de Blasi i estarà produïda per Ombra Films, la productora de Collet-Serra i Juan Solá i, per The Picture Company, finançada per Studiocanal. El film no arribarà a la gran pantalla fins a l’any que ve.

Units per l’acció

Com dèiem aquesta serà la quarta vegada que Liam Neeson treballa sota la direcció de Jaume Collet-Serra. La primera vegada va ser l’any 2011 amb el thriller Sin identidad, en la qual el personatge de Neeson, el Dr. Martin Harris desperta després d’un accident i es troba que la seva dona no el reconeix i un altre home ha suplantat la seva identitat.

Tres anys més tard arribava Non-stop (Sin escalas), un trepidant thriller que tenia com a escenari un avió sense escales de Nova York a Londres. Durant el trajecte, un oficial de l’exèrcit nord-americà, interpretat per Neeson, comença a rebre missatges d’un anònim que l’amenaça en matar a un passatger cada vint minuts si no compleix les seves demandes.

The commuter liam neeson

Per últim, l’any 2015 Collet-Serra estrenava Una noche para sobrevivir, un film que va rebre bones crítiques però que no va veure reflectida aquesta tendència en la recaptació. En aquest cas, Neeson donava vida a Jimmy Conlon, un mercenari conegut com El cavatumbas. De cop i volta tot canvia quan el seu fill es converteix en un objectiu i, Conlon haurà d’escollir entre la família de criminals a la qual es va unir fa temps o la seva autèntica família, la qual va abandonar.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*