El retorn de Goldie Hawn a la comèdia amb Amy Schumer El retorn de Goldie Hawn a la comèdia amb Amy Schumer
'Snatched' s'estrena el dia 11 d'agost a les nostres pantalles El retorn de Goldie Hawn a la comèdia amb Amy Schumer

Hi ha actrius que queden atrapades al passat pels papers que van desenvolupar, els quals les van encasellar, sobretot pel que fa a comèdies. Aquest, per exemple, seria el cas de Goldie Hawn (Bird on a Wire o Private Benjamin) qui es va fer famosa amb pel·lícules als anys 80 i 90 i un dia de cop i volta va desaparèixer, com passa amb moltes un cop han assolit una certa edat i no hi ha papers per a elles (fet lamentable). Però, sembla que Jonathan Levine (Warm Bodies o The Night Before) ha volgut recuperar la rossa de cabells brillants daurats per a una comèdia juntament amb Amy Schumer (Trainwreck o la futura producció de Barbie), una actriu en auge gràcies al seu esbojarrat sentit de l’humor, en un film on el descontrol regnarà.

Incitada per la seva ex parella, Emily convenç a la seva mare per fer un viatge juntes a Equador. Una vegada allà, ambdues dones són segrestades i comencen una aventura salvatge en la que el seu vincle mare i filla s’enfortirà mentre busquen la manera de fugir.

El film que s’estrenarà el proper 11 d’agost comptarà també amb Ike Barinholtz (Suicide Squad o Neighbors), Wanda Sykes (Monster-In-Law o Evan Almighty), Óscar Jaenada (The Shallows o Noviembre) i Christopher Meloni (Nights of Rodanthe o Man of Steel). En el tràiler, s’hi pot veure l’humor que seguirà, juntament amb tocs de malaptesa, romanç i descontrol.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*