today-is-a-good-day

‘Alpha’: aventures de fa 20.000 anys

- Advertisement -

Fa 20.000 anys la humanitat encara no era l’espècie dominant de la terra, encara no havia construït pobles i ciutats on quedar-se a viure permanentment i la relació entre animals i humans era hostil. Aquest és el context de la nova pel·lícula del cineasta Albert Hughes (El libro de Eli), una aventura ambientada en el paleolític. Alpha narra la història de Zeta un jove d’una tribu que durant el seu primer dia de caça té un accident i els seus el donen per mort.

Alpha

- Advertisement -

Ferit i sol, Zeta haurà de sobreviure en un entorn ple de perills i amenaces per tal de trobar el camí a casa. Durant el trajecte, es creuarà amb un llop al qual tindrà l’oportunitat de matar però decidirà perdonar-li la vida. Amb el pas del temps, aquesta relació acabarà convertint-se en una gran amistat i junts continuaran el llarg camí abans que arribi l’hivern.

- Advertisement -

Ja està disponible el primer tràiler d’Alpha, que mostren unes imatges d’Europa com no s’havia vist fins ara. Queda clar que es tractarà d’una aventura èpica, ja que, tal com posa al cartell: “els líders neixen des de la supervivència”.

El pes interpretatiu de la pel·lícula recaurà sobre Kodi Smith-McPhee, el protagonista que passarà gran part del film sol. Però no estarà sol, l’acompanyaran Natassia Malthe, Leonor Varela, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Mercedes de la Zerda i Jens Hultén. El guió és de Daniele Sebastian Wiedenhaupt i es basa en una història del mateix Hughes, que també està al darrere de la producció amb Andrew Rona.

Encara caldrà esperar fins al 9 de març de l’any que ve per veure aquesta aventura al complet.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents