Jennifer Lawrence encapçala el nou film de Darren Aronofsky Jennifer Lawrence encapçala el nou film de Darren Aronofsky
'Mother!' és un film de terror psicològic Jennifer Lawrence encapçala el nou film de Darren Aronofsky

Aprofitant la celebració del dia de la mare, el cineasta Darren Aronofsky va presentar el cartell del seu darrer projecte. Es tracta de Mother!, un film de terror psicològic a l’estil de Black Swan. En el pòster promocional, creat per l’artista James Jean, es pot veure dibuixada a la protagonista del film, Jennifer Lawrence, vestida amb un vestit blanc, mirada angelical i amb el seu cor arrencat del pit a les mans. Recentment també ha aparegut un nou pòster, aquest cop amb un Javier Bardem envoltat en flames.

mother!

Aquesta primera imatge mostrava una mica el to que tindrà la pel·lícula la qual es basarà en la història d’una parella que comença a tenir problemes en la seva relació quan un seguit de visites inesperades posaran a prova la tranquil·litat de la seva vida. Jennifer Lawrence estarà acompanyada per Javier Bardem que donarà vida a la seva parella, un poeta en hores baixes. Quan una parella de desconeguts irromp a casa seva, el personatge de Bardem recobra la inspiració i escriu l’obra que li portarà la fama que tan desitjava però, també comportarà un canvi en la vida de tots el que es troben a la casa.

Ara que ja han aparegut les primeres imatges, queda clar que l’angoixa i el suspens no deixaran a ningú indiferent.

Lawrence i Bardem no estaran sols, un elenc de primera els seguirà: Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson, el germà d’aquest últim, Brian Gleeson i, Kristen Wiig. El film s’estrenarà el proper 12 d’octubre.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*