La seqüela de ‘Pacific Rim’ s’anomena ‘Uprising’ La seqüela de ‘Pacific Rim’ s’anomena ‘Uprising’
El film protagonitzat per John Boyega s'estrenarà al març del proper any La seqüela de ‘Pacific Rim’ s’anomena ‘Uprising’

Al 2013 el padrí de la propera edició del Festival de Sitges, Guillermo del Toro (The Shape of Water o Crimson Peak) va dirigir el film Pacific Rim que tractava sobre com la humanitat feia front a enormes monstres (kaijus). La única solució que se’ls va ocórrer va ser la de construir uns murs gegants i enormes robots (jaegers) per lluitar contra ells.

Recentment, a la Comic-Con de San Diego es va desvetllar un primer tràiler de la seqüela dels jaegers i dels seus corresponents gegants robots. S’hi repassen les característiques que es requereixen per ser un bon pilot dels colossals artefactes que controlen per combatre  contra els monstres alienígenes. En destaca la frase “quan els monstres arribin, no podem esperar que baixin herois del cel per salvar-nos. Ens salvarem a nosaltres mateixos”. Aquesta és una de les frases d’aquest clip enfocat clarament al reclutament per lluitar contra els kaijus.

John Boyega, conegut pel seu paper a Star Wars: The Force Awakens, serà el protagonista d’aquesta entrega interpretant a Jack Pentecost, fill de Stacker Pentecost (Idris Elba) de l’anterior part. En aquesta ocasió, Charlie Hunnam (King Arthur o The Lost City of Z), el qual va donar vida a Raleigh Becket, no apareixerà per problemes d’agenda. A més, Guillermo del Toro es queda amb la part de la producció per donar la direcció a Steven S. DeKnight (sèries Daredevil o Spartacus). Mentre que el guió ha estat escrit per Derek Connolly (Jurassic World).

L’actor protagonista esmenta que “serà un film colossal i molt divertit”. A ell l’acompanyaran part de l’elenc original: Rinko Kikuchi (Mako Mori), Charlie Day (Dr. Newton Geiszler), Burn Gorman (Dr. Hermann Gotlieb); que conformen un conjunt d’atípics científics que ajudaran a desxifrar la genètica dels kaijus. La seqüela està previst que arribi a les pantalles al març del 2018.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*