Nova sèrie del creador dels Simpsons Nova sèrie del creador dels Simpsons
Netflix produirà la ficció d'animació per a adults d'en Matt Groening Nova sèrie del creador dels Simpsons

El dibuixant Matt Groening, pare d’una de les sèries de més èxit i que porten més temps en emissió, com és el cas dels Simpsons, té un nou projecte entre mans seguint el mateix estil practicat en aquesta ficció i en la seva predecessora, Futurama també aclamada pels fans i la crítica.

La producció que realitzarà Netflix té prevista l’estrena al 2018 i portarà com a títol Disenchantment (Desencant). Aquesta nova sèrie d’animació per a adults, portarà als espectadors al destruït regne medieval de Dreamland per seguir els desgràcies de la princesa Bean, el seu follet Elf i el seu dimoni personal Luci. El mateix Groening va explicar en un comunicat que “tractarà sobre la vida, l’amor i el sexe, i sobre com continuar rient en un món ple de patiment i idiotes, tot i el que digui la gent gran, els mags i els imbècils”.

La cadena en streaming sap que l’animació té un gran filó entre els que ja no són tant nens, tal com ha demostrat amb produccions pròpies com F is for Family o BoJack Horseman o adquirint els drets d’altres com Rick & Morty o Archer. Per seguir captivant a aquest públic han contractat a la joia de la corona, Matt Groening, un home que va canviar les coses i la visió del món de l’animació gràcies a la popular família groga (que porten 27 temporades en pantalla) i a les aventures del noi una mica despistat que viatja al futur.

L’acord entre ambdues parts ha donat llum verda a la producció de 20 capítols que es veuran dividits en dues temporades, arribant els 10 primers el proper any.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*