today-is-a-good-day

‘Castle Rock’: no tens ni idea del que està passant

- Advertisement -

Ja hem comentat en més d’una ocasió que Stephen King és un dels autors literaris que més vegades ha vist les seves obres convertides en un projecte audiovisual. Recentment anunciàvem l’arribada de The Mist però aquesta no serà l’única sèrie basada en l’univers de King que veurà la llum enguany. Segurament pels amants del gènere i seguidors d’aquest autor, Castle Rock sigui un lloc molt conegut, pels nouvinguts, es tracta d’una població fictícia situada a l’estat de Maine en la qual transcorren algunes de les històries de King com Cujo, La Mitad Oscura o La zona muerta.

Aquest any de la mà de Bad Robot, és a dir la productora de J.J. Abrams arribarà una nova ficció ambientada en aquest escenari. De moment se sap molt poca cosa sobre el projecte però ja hi ha un primer teaser que marca el to que segurament tindrà la sèrie. Després que el propi Stephen King convidavés als seus seguidors de Twitter a donar un cop d’ull al primer teaser, recentment ha arribat el primer tràiler on es donen a conèixer la majora de personatges i es marca el to, indiscutiblement misteriós de la sèrie.

- Advertisement -

https://youtu.be/K3U7Z94NHgg

- Advertisement -

Aquesta primera temporada constarà de 10 episodis i, en el cas que tingui èxit, les següents seguiran històries i a personatges diferents, a l’estil d’altres sèries com American Horror Story. A falta de detalls sobre les trames dels diferents capítols, ja s’han començat a desvetllar alguns dels actors i actrius que formaran part de l’elenc d’aquesta primera temporada. Un d’ells serà André Holland, protagonista de l’oscaritzada Moonlight. El seu personatge serà Henry, un advocat que treballa al corredor de la mort i que té a les seves espatlles una història única i complicada.

castle-rock

Jane Levy i Sissy Spacek també s’han sumat a aquesta aventura d’horror psicològic. Spacek serà Ruth Deaver, una professora jubilada, que també és la mare adoptiva de Henry, el personatge de Holland. Els seus records poden amagar la clau del passat inquietant de la petita localitat. Per altra banda, Levy donarà vida a Jackie, una historiadora de Castle Rock que està obsessionada amb la mort i sent una fascinació pel seu turmentat passat. Per últim però no menys important, trobarem a l’actor Bill Skarsgard que ja haurà treballat recentment en una adaptació de King. Skarsgard donarà vida aquest setembre al tenebrós pallasso Pennywise al remake d’It. En la ficció Castle Rock, interpretarà a un jove amb un inusual problema legal.

castle-rock

castle-rock

castle-rock

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents