El multi univers d’Stephen King connectat a ‘Castle Rock’ El multi univers d’Stephen King connectat a ‘Castle Rock’
La sèire comptarà amb 10 episodis i ja està disponible el primer teaser El multi univers d’Stephen King connectat a ‘Castle Rock’

Ja hem comentat en més d’una ocasió que Stephen King és un dels autors literaris que més vegades ha vist les seves obres convertides en un projecte audiovisual. Recentment anunciàvem l’arribada de The Mist però aquesta no serà l’única sèrie basada en l’univers de King que veurà la llum aquest any. Segurament pels amants del gènere i seguidors d’aquest autor, Castle Rock sigui un lloc molt conegut, pels nouvinguts, es tracta d’una població fictícia situada a l’estat de Maine en la qual transcorren algunes de les històries de King com Cujo, La Mitad Oscura o La zona muerta.

Aquest any de la mà de Bad Robot, és a dir la productora de J.J. Abrams arribarà una nova ficció ambientada en aquest escenari. De moment se sap molt poca cosa sobre el projecte però ja hi ha un primer teaser que marca el to que segurament tindrà la sèrie. El mateix Stephen King convidava als seus seguidors de Twitter a donar-hi un cop d’ull.

Aquesta primera temporada constarà de 10 episodis i, en el cas que tingui èxit, les següents seguiran històries i a personatges diferents, a l’estil d’altres sèries com American Horror Story. A falta de detalls sobre les trames dels diferents capítols, ja s’han començat a desvetllar alguns dels actors i actrius que formaran part de l’elenc d’aquesta primera temporada. Un d’ells serà André Holland, protagonista de l’oscaritzada Moonlight. El seu personatge serà Henry, un advocat que treballa al corredor de la mort i que té a les seves espatlles una història única i complicada.

Jane Levy i Sissy Spacek també s’han sumat a aquesta aventura d’horror psicològic. Spacek serà Ruth Deaver, una professora jubilada, que també és la mare adoptiva de Henry, el personatge de Holland. Els seus records poden amagar la clau del passat inquietant de la petita localitat. Per altra banda, Levy donarà vida a Jackie, una historiadora de Castle Rock que està obsessionada amb la mort i sent una fascinació pel seu turmentat passat. Per últim però no menys important, trobarem a l’actor Bill Skarsgard que ja haurà treballat recentment en una adaptació de King. Skarsgard donarà vida aquest setembre al tenebrós pallasso Pennywise al remake d’It. En la ficció Castle Rock, interpretarà a un jove amb un inusual problema legal.

Per comprendre una mica millor l’univers creat per King, la dissenyadora Gillian James ha creat un diagrama que connecta totes les seves novel·les i personatges. Si vols convertir-te en tot un expert, aquí la tens.

castle-rock

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*