‘Suburbicon’ la nova comèdia negra de George Clooney

- Advertisement -

Geroge Clooney és un dels grans noms de la indústria del cinema, tant davant com darrere les càmeres. Acostuma a ser una aposta segura i, tot i que ell mateix reconeix haver participat en alguns treballs dels quals no se sent del tot orgullós, això li ha permès fer les pel·lícules que realment li agraden. El pròxim 7 de desembre arribarà a les nostres pantalles Suburbicon el seu nou film, que representa la seva sisena incursió com a director.

El film parteix d’un guió escrit per Ethan i Joel Coen i revisat pel mateix Clooney amb ajuda del seu company habitual Grant Heslov. Es tracta d’una pel·lícula que barrejarà la comèdia, el crim i el drama i que comptarà amb els tocs indispensables dels germans Coen. Comptarà amb un repartiment encapçalat per Matt Damon, Julianne Moore i Oscar Isaac, que estaran acompanyats per Josh Brolin, Megan Ferguson, Glenn Fleshler, Michael D. Cohen, Noah Jupe i Steve Monroe.

- Advertisement -

Suburbicon

- Advertisement -

Suburbicon s’ambientarà en la dècada dels 50 en un tranquil barri residencial on aparentment la convivència és perfecte i mai passa res fora del normal. Aparentment, ja que, la dona de Gardner (el personatge interpretat per Damon) és assassinada i, a partir d’aquí, tota una sèrie d’esdeveniments portaran el protagonista a ficar-se dins una guerra en què l’idíl·lic somni americà acabarà desapareixent.

Ja hi ha disponibles les primeres imatges on es poden veure algunes escenes típiques de la filmografia dels germans Coen. Com ara, el personatge de Damon menjant tranquil·lament un sandvitx però amb la roba tota plena de sang o el mateix protagonista, mentre s’allunya de l’acció amb una bicicleta per a nens.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents