today-is-a-good-day

Orgia de superherois a ‘Avengers: Infinity War’

- Advertisement -

Cada dia falta menys perquè arribi a les sales de cinema un dels esdeveniments més esperats de l’Univers Marvel de la Fase 3, Avengers: Infinity War. L’estrenarà serà aquest divendres 27 d’abril i els germans Joe i Anthony Russo seran els encarregats de donar-li forma tal com ja van fer  a Captain America: Civil War o The Winter Soldier (a més de sèries com Marvel’s Agent Carter, Community o Arrested Development). Per fer l’espera més lleugera va sorgir un primer tràiler molt interessant, perquè bàsicament entren en escena gairebé tots els superherois Marvel i veiem en acció el malvat Thanos. En el darrer tràiler que s’ha pogut veure es desvetlla una mica més sobre la trama, però tot està bastant censurat i és bastant misteriós.

- Advertisement -

Sí, també veurem als Guardians of the Galaxy i els fills de Thanos pertanyents a l’Ordre Negre hi figuren sota la mà de la figura paterna, el romanç entre la Bruixa Escarlata i Visió es fa més visible i hi ha canvi de look de la Vídua Negra (ara vídua rossa). Tot i que el pòster sembla que estigui atapeït de personatge, se sap que al film n’hi sortiran fins a 67, pertanyents a tot el món Marvel. 

- Advertisement -

Per ara se sap que Thanos serà el malvat principal, tal com la resta de la saga ens ha anat presentant, el qual desitja fer-se amb totes les gemmes de l’infinit. A més el tràiler revela una perillosa visita a la Terra. El rodatge s’ha dut a terme a Atlanta, Nova York i Escòcia. Tot i que els actors Jeremy Renner (Arrival o American Hustle) i Elizabeth Olsen (Avengers: Age of Ultron o Luces Rojas) van ser els primers en arribar a Edimburg per rodar algunes escenes del film, junt amb altres personatges com Visió, Thor, Spiderman o la Vídua Negra. També s’espera que hi hagi una important escena entre Robert Downey Jr. (Iron Man) i Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) que ja llueix  escenes sense cap pudor al tràiler. Chris Evans (Capità Amèrica) es va sumar al rodatge un mes després, i és probable que sigui la seva darrera interpretació donant vida al paladí amb escut, ja que finalitza el seu contracte després de la 4a pel·lícula d’Avengers.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents