La guerra final de l’univers Marvel ja té protagonistes La guerra final de l’univers Marvel ja té protagonistes
'Infinity Wars' arribarà a les pantalles al maig del 2018 La guerra final de l’univers Marvel ja té protagonistes

Cada dia falta menys perquè arribi a les sales de cinema un dels esdeveniments més esperats de l’Univers Marvel de la Fase 3, Avengers: Infinity War. Tot i que s’estrenarà el 4 de maig del 2018 la seva producció ja va donar a l’abril el tret de sortida sota les mans dels germans Joe i Anthony Russo que ja han entrat al món dels còmics amb la direcció de Captain America: Civil War o The Winter Soldier, a més de sèries com Marvel’s Agent Carter, Community o Arrested Development. 

Tot i així, recentment gràcies a l’exposició D23, Disney i Comic Con han desvetllat el triple pòster oficial i algunes imatges. Al pòster s’hi observa la manca d’un petit personatge, Ant-Man, creant el dubte sobre si està amagat a la imatge o si no apareixerà al film. A part d’altres detalls que indiquen certs spoilers per qui no va al dia amb l’univers expandit: Baby-Groot té un aspecte més d’adolescent, la resta de l’elenc de Guardians of the Galaxy complementen aparició; els fills de Thanos pertanyents a l’Ordre Negre hi figuren sota la mà de la figura paterna, el romanç entre la Bruixa Escarlata i Visió es fa més visible, així com el canvi de look de la Vidua Negra. Tot i que el pòster sembla que estigui atapeït de personatge, se sap que al film n’hi sortiran fins a 67, pertanyents a tot el món Marvel. Pel primer tràiler caldrà esperar una mica, però en aquest vídeo els mateixos actors mostren com s’han rodat algunes escenes.

Per ara se sap que Thanos serà el malvat principal, tal com la resta de la saga ens ha anat presentant, el qual desitja fer-se amb totes les gemmes de l’infinit, però una nova imatge del rodatge va revelar un altre malvat. A la imatge no es presencia bé, però el més important és l’arma que porta l’actor la qual pertany a un tinent d’en Thanos anomenat Glaive.

El rodatge s’ha dut a terme a Atlanta, Nova York i Escòcia. Tot i que els actors Jeremy Renner (Arrival o American Hustle) i Elizabeth Olsen (Avengers: Age of Ultron o Luces Rojas) van ser els primers en arribar a Edimburg per rodar algunes escenes del film, junt amb altres personatges com Visió, Thor o la Viuda Negra. També s’espera que s’hagi rodat una important escena entre Robert Downey Jr. (Iron Man) i Benedict Cumberbatch (Doctor Strange). Chris Evans (Capità Amèrica) es va sumar al rodatge un mes després, i és probable que sigui la seva darrera interpretació donant vida al paladí amb escut, ja que finalitza el seu contracte després de la 4a pel·lícula d’Avengers.

Aquesta serà la darrera pel·lícula de la fase 3, però darrerament se n’han estrenat d’altres: Guardians of the Galaxy Vol. 2 que està escrita i dirigida per James Gunn (Guardians of the Galaxy Vol. 1 o Movie 43) ja es va estrenar a finals d’abril i va deixar clar que els personatges també participarien a Infinity Wars unint les seves forces amb la dels Avengers contra Thanos, però caldrà veure de quina manera estan relacionats els films. Recentment s’ha estrenat la primera entrega de Spider-Man Homecoming i a la tardor arribarà la tercera entrega de Thor.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*