today-is-a-good-day

Scarlett Johansson es desfasa a ‘Rough Night’

- Advertisement -

Les últimes pel·lícules que hem vist d’Scarlett Johansson li ha tocat estar gairebé tota l’estona amb un posat seriós, ja que, salvar el món no és cosa fàcil. Ara bé, amb el seu darrer film s’ho ha passat d’allò més bé, al costat de Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell i Zoe Kravitz. La comèdia Rough Night (Una noche fuera de control) ens presenta a un grup d’amigues que pretén passar un cap de setmana a Miami per celebrar el comiat de soltera del personatge de Johansson. Malauradament tot es torça quan maten accidentalment l’stripper que han contractat.

una noche fuera de control

- Advertisement -

El film promet grans dosis d’humor al pur estil Resacón en Las Vegas, però aquest cas amb un grup de noies al capdavant. Cal destacar que el film també està dirigit per una dona Lucia Aniello, que s’estrena en el cinema. A part del destacat elenc encapçalat per Johansson, en el film també es podran veure Demi Moore i Ty Burrell (Modern Family), fent uns petits cameos. Si tens ganes de riure una estona, no et perdis el tràiler del film que arriba aquest divendres a les pantalles:

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents