Llamp McQueen torna a competir a ‘Cars 3’ Llamp McQueen torna a competir a ‘Cars 3’
Pixar torna amb noves i motoritzades aventures i molta emoció Llamp McQueen torna a competir a ‘Cars 3’

Han passat 11 anys des que l’estudi d’animació Disney Pixar va estrenar el film Cars, esdevenint una saga que no només inclouria cotxes, ja que al 2013 es va dur a terme un spin off on els protagonistes eren avions, amb el títols Planes. Però no va assolir l’èxit esperat i el fracàs va conduir l’estudi a fer una seqüela l’any següent amb una mica més d’encert tot i no arribar al nivell dels automòbils.

Aquest estiu, concretament el 14 de juliol, arribarà a les pantalles la tercera entrega de Llamp McQueen. El cotxe continua sent un dels millors de carreres del món, tot i el temps que porta participant-hi, però ara que és un dels més veterans del circuit, haurà de demostrar que encara pot guanyar i que no necessita retirar-se. En aquesta ocasió, el bòlid s’haurà d’enfrontar a Jackson Storm, un modern cotxe que el ficarà en més d’un problema. Per aconseguir el seu objectiu, McQueen comptarà amb una nova entrenadora de nacionalitat hispana, Cruz Ramírez, que l’ajudarà en aquest món de la competició. A més, els seus amics de sempre també estaran al seu costat. La nova aventura transcorrerà per històrics llocs de tot el continent americà.

Aquesta seqüela està dirigida per Brian Fee, el qual debutarà en la direcció després de treballar al departament d’art per a pel·lícules com Ratatouille (2007) o WALL·E (2008). El cineasta comenta sobre la seva producció que “McQueen no és vell, però és un dels vehicles més antics del circuit i la gent comença a preguntar-se quan s’hauria de retirar. La seva generació ja ha estat retirada i l’aparició en escena d’Storm farà que en Llamp es plantegi necessitar algú per tal que l’ajudi a tenir una segona oportunitat”. També aclareix que “la pel·lícula és una carta d’amor a les carreres i a l’estil americà. John Lasseter, principal responsable de la franquícia, ha dit que “Brian va ser part de l’equip original que va treballar en la història de Cars, així que coneix el seu ADN. També va col·laborar a Cars 2 i debutarà en la direcció de la tercera. Tant de bo tingui sort i aconsegueixi ser la millor de la trilogia.” Es tractarà d’un film de caire més dramàtic tal com es pot veure en el darrer tràiler oficial. I la veu del protagonista tornarà a ser Owen Wilson.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*