David Fincher s’uneix a la batalla zombie David Fincher s’uneix a la batalla zombie
'World War Z 2' està previst que arribi a les pantalles l'estiu del 2018 David Fincher s’uneix a la batalla zombie

Encara manca gairebé mig any per finalitzar el 2017, però ja posem la vista cap a les estrenes del que ha de venir, on molts dels blockbusters es focalitzen a l’època estival. Un d’aquests serà la seqüela del film World War Z, que va estrenar-se l’any 2013 recaptant més de 540 milions de dòlars a la taquilla mundial. Aquesta primera part, basada en la novel·la de Max Brooks, amb el mateix títol, va estar dirigida per Marc Forster (Quantum of Solace o Finding Neverland) i protagonitzada per Brad Pitt (Allied o The Curious Case of Benjamin Button).

La segona part, s’ha enfrontat a diversos problemes a la fase de pre-producció, ja que en un principi el cineasta de l’anterior no estaria al capdavant del projecte, el director català Juan Antonio Bayona es va sumar al film però finalment el va deixar de banda per encarregar-se de Jurassic World 2. L’actor Brad Pitt, que continuarà com a protagonista, va proposar que David Fincher (Gone Girl o Zodiac) fos l’encarregat de la realització i després de moltes negociacions el cineasta ha acceptat fer-se càrrec del projecte. Tots dos han treballat junts en diverses ocasions com The Curious Case of Benjamin Button, Se7en o Fight Club i ara repetiran en el rodatge d’aquest film que donarà el tret de sortida el proper gener. 

z-peque

Sigui com sigui, el film està previst que s’estreni durant l’estiu del 2018, però a aquestes dates i sense haver començat el rodatge, probablement s’acabi posposant. World War Z 2 portarà al cinema una història que no s’ha vist a la novel·la original, adaptant lliurement la primera entrega. A més, Paramount Pictures i Skydance volen començar a rodar  a principis d’any.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*