Conduits per la música Conduits per la música
'Baby Driver' s'estrena el 7 de juliol amb Ansel Elgrot com a protagonista Conduits per la música

El nou film d’Edgar Wright es va preestrenar al festival South by Southwest i va rebre molt bones crítiques. El director de la trilogia del Cornetto, presenta una nova història que porta per títol Baby Driver i se centra en les habilitats automobilístiques d’un noi especialista en fugues i que, gràcies a aquest talent, treballa pel millor postor.

El mateix Wright descriu el film com “una pel·lícula d’atracadors conduïda per la música” i és que el personatge principal pateix de tinnitus, una malaltia que afecta l’oïda. És per això que sempre va amb uns auriculars posats i escoltant música i, durant la pel·lícula els espectadors aniran seguint les accions al ritme del que vagi escoltant. Les primeres imatges del film vistes a través dels tràilers, prometen acció i bona música, falta esperar si tots aquests elements van a bon port. Aquest 7 de juliol agost sortirem de dubtes.

Així doncs la premissa és aquesta, un noi que es dedica a ajudar a fugir a atracadors després de cometre un robatori però la situació canvia quan coneix la noia dels seus somnis. En aquest moment decideix deixar-ho tot enrere i fugir, malauradament un cap d’una banda criminal li encarrega un últim treball que posarà en risc la seva vida. L’elenc està encapçalat per Ansel Elgrot que treballa al costat de Lily James, Jamie Foxx, Jon Hamm, Eiza González, Jon Bernthal i Kevin Spacey.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*