today-is-a-good-day

Estiu de terror amb Paco Plaza i ‘Verónica’

- Advertisement -

El cineasta valencià, Paco Plaza, va rodar a diverses localitzacions de Madrid i Guadalajara la seva darrera pel·lícula que es titula Verónica i arriba a les pantalles el 25 d’agost. El rodatge va durar 8 setmanes i va comptar amb la producció per part d’Apache Films i Expediente La Película A.I.E, el recolzament de l’ICAA i la participació de RTVE. La darrera pel·lícula que va rodar va ser [REC]3, de la qual ja n’han passat 5 anys, però durant aquest temps ha dirigit el curtmetratge Ultravioleta, un capítol de la sèrie El Ministerio del Tiempo i ha produït Requisitos para ser una persona normal, el film amb el qual va debutar la seva dona Leticia Dolera. Aquesta serà la seva setena producció com a director, tres de les quals amb Jaume Balagueró com a codirector.

L’elenc està format pels debutants Sandra Escacena, Bruna González, Claudia Placer i Iván Chavero. A més comptarà amb cares conegudes com Ana Torrent (No-Do o The Other Boleyn Girl)  i Carla Campra (Aguila Roja) i la col·laboració de Leticia Dolera (Requisitos para ser una persona normal o La Novia), Sonia Almarcha (La puerta abierta o Cuéntame un cuento) i Maru Valdivieso (Romasanta o Segunda Asalto).

- Advertisement -

- Advertisement -

 

Es tracta d’un film de terror que està inspirat en fets reals que han estat recollits per la policia al llarg dels últims anys. El director diu que “Verónica és l’exploració d’una por no resolta, un viatge al terror on la por cobrarà una dimensió més enllà de la pantalla i ens acompanyarà fins a casa nostra.” Probablement es tracti de l’adaptació d’un dels casos de la parapsicologia més documentats a Espanya: L’expedient Vallecas, però l’equip manté el misteri per sorprendre al màxim a les sales de cinema. Ana Torrent donarà vida a una mare amb una filla (Carla Campra) que intenta contactar amb la seva parella morta, fet que desenvoluparà un seguit de tràgics successos.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents