El retorn del caçador més letal de l’univers El retorn del caçador més letal de l’univers
El film 'The Predator' s'estrenarà l'estiu del 2018 El retorn del caçador més letal de l’univers

L’any 1987 va ser el punt de partida d’una saga cinematogràfica protagonitzada per un extraterrestre amb alta tecnologia que es dedicava a matar tot allò que s’interposés en el seu camí. Efectivament estem parlant de Predator. El film original va comptar amb Arnold Schwarzenegger en el paper de Dutch, un mercenari a les ordres de la CIA que tenia com a missió: rescatar uns pilots que havien estat segrestats per una guerrilla a la selva d’Amèrica Central. Des d’aleshores la saga s’ha expandit amb quatre pel·lícules més i, l’any que ve, el caçador més letal de l’univers tornarà per atemorir de nou.

El film estarà dirigit per Shane Black i coescrit amb un antic company seu, Fred Dekker i es presentarà sota el títol The Predator. Tot i els recels inicials per part de la productora, finalment Fox ha decidit apostar pel projecte i ha avançat sis mesos la data d’estrena per poder-lo situar en el període d’estrenes estival de l’any que ve, concretament el 3 d’agost del 2018. El film funcionarà com una seqüela de la primera pel·lícula del 87 però no seguirà la mateixa línia temporal, evidentment, es basarà en la mateixa mitologia d’aquest ésser espacial amb armament i tecnologia súper avançada.

the predator

L’elenc està format Boyd Holbrook, Keegan Michael Key, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Sterling K. Brown, Edward James (Blade Runner 2049) i per Jacob Tremblay (Wonder). Els productors de la pel·lícula es van posar en contacte amb Arnold Schwarzenegger perquè aparegués en aquest nou film però l’exgovernador de Califòrnia va refusar la invitació. En una entrevista per Yahoo, l’actor va explicar els motius que el van portar a declinar l’oferta, “m’ho van demanar, em vaig llegir el guió i no em va agradar el que m’oferien” afirmava. Segons Schwarzenegger només es plantejaria aparèixer en el film si “existís alguna possibilitat que reescrivissin (el guió) o el convertissin en un paper més important, però de la manera com està ara mateix, no ho faré”.

El rodatge ja ha arribat a la seva fi i, tot i que encara no hi ha un tràiler que ens mostri la ferocitat del nou Predator, sí que han anat arribant algunes imatges del set.

the predator

the predator

the predator

the predator

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*