today-is-a-good-day

El protector dels mars té nom propi ‘Aquaman’

- Advertisement -

Jason Momoa s’ha convertit en una de les estrelles amb més projecció de la indústria cinematogràfica, des de la seva aparició a Game of Thrones, donant vida a Khal Drogo. L’actor estatunidenc no ha deixat de rebre trucades de feina i, ben aviat, el veurem convertit en Aquaman, hereu del regne submarí d’Atlàntida i, com a tal, protector dels set mars. Des que es va fer oficial que Momoa seria l’encarregat de donar vida a aquest personatge han anat sortint imatges i, fins i tot se l’ha pogut veure en acció en el tràiler de Justice League, on apareix al costat de Batman, Wonder Woman, Superman, Flash i Cyborg. Però, on realment tenim ganes de veure’l és al film en solitari Aquaman dirigida per James Wan. Ja fa dies que tenim disponible el tràiler.

- Advertisement -

El film arribara a les nostres pantalles el 21 desembre del 2018 i també comptarà amb l’actriu Amber Heard, que donarà vida a Mera, reina dels oceans i que ja se l’ha pogut veure en el set de rodatge caracteritzada del seu personatge. A aquest duet, se li sumaran Williem Dafoe com a Vulko, Temuera Morrison com a Tom Curry, Dolph Lundgren com a Nereus, Yahya Abdul-Mateen II com a Black Manta, Patrick Wilson com a Orm i Nicole Kdiman com a Atlanna.

- Advertisement -

Charles Roven productor executiu de la pel·lícula va explicar en una conversa amb Cinemablend, que “Aquaman farà referència a Justice League. Hi haurà alguna referència d’alguna cosa que va precedir Aquaman que estarà en el film. Crec que aquesta és la intenció”. A més, també va dir que James Wan sap perfectament el que es fa i afirmava que han fet un film que tant es pot situar-se després dels esdeveniments de Justice League com ser-ne una preqüela. Durant la ComicCon es van presentar algunes escenes de la pel·lícula, que tot i que encara no estaven del tot acabades a nivell de postproducció, van agradar molt als afortunats que van poder gaudir-ne. Les primeres crítiques que ens arriben dels EUA on ja s’ha estrenta diuen que és un producte correcte.

Aquaman

Aquaman

Aquaman

Aquaman

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents