Nely Reguera rep el 5è Premi Pepón Coromina Nely Reguera rep el 5è Premi Pepón Coromina
La directora i guionista de 'Maria (y los demás)' recull el guardó a la Festa d'Estiu de l'Acadèmia Nely Reguera rep el 5è Premi Pepón Coromina

La directora i guionista Nely Reguera ha rebut el 5è Premi Pepón Coromina, un reconeixement que des de fa cinc edicions lliura l’Acadèmia del Cinema Català en reconeixement a accions audiovisuals innovadores, creatives i arriscades en l’àmbit del cinema català. El guardó va ser atorgat la nit del dimecres 28 de juny en el marc de la Festa d’Estiu que cada any organitza l’Acadèmia. La guanyadora d’aquesta cinquena edició ha rebut la distinció per la seva tasca de guió i direcció de pel·lícula María (y los demás). 

Nely Reguera, debutant el 2016 amb aquest llargmetratge que va ser nominat a la darrera edició dels Goya, guanyador del premi Maestre Mateo al millor guió i de l’HBO a la millor pel·lícula del Festival Iberoamericà de Miami. La jove cineasta el rep amb especial il·lusió “perquè és un premi que valora la creativitat i el risc, característiques que busco al cine que m’agrada i al que faig. Que el jurat hagi considerat que la meva primera pel·lícula comparteix aquestes característiques m’encoratja i satisfà molt”. El guardó que canvia en cada edició va ser l’obra El dubte del Mirallunes, del fotògraf Manel Esclusa.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*