El xiclet estirat d’en Gru El xiclet estirat d’en Gru
'Despicable me 3', una innecessària seqüela que salven els minions El xiclet estirat d’en Gru

Si poses al buscador Despicable me 3 trobes més fotos dels minions que del teòric protagonista del film. I és que més enllà del protagonista (i la seva família) estic convençut que bona part del públic anirà al cine a veure quines entremaliadures fan aquest cop aquestes píndoles grogues amb texans. No oblidem que la pel·lícula Minions (2015) és el segon film animat més taquiller de la història i el 13è que més diners ha recaptat de la història del cine! Déu n’hi do…

Bé, minions a banda, Gru 3, que podeu veure als cinemes també en català, és com diu el títol de l’article una estirada de xiclet total del concepte creat a la primera (i original) pel·lícula. El film és completament innecessari i no aporta res de nou a la saga dels dolents preferits. Però ja sabem que a Hollywood s’hi fan molts diners a banda de cine i Gru (avui en dia ja els minions) és un concepte d’èxit. La història d’aquesta tercera entrega gira al voltant d’un nou malvat amb estètica vuitantera que vol venjar-se justament de Hollywood per haver cancel·lat el seu show infantil quan era un nen estrella. Entre mig la família Gru coneixerà en Dru (germà amb cabell del protagonista). La relació entre tots ells farà sorgir noves persecucions, explosions i escenes ràpides per a glòria i gaudi de la canalla.

Per sort les diverses trames de la multitud de personatges del film estan ben encaixades i la història té el seu sentit. Ara bé el més divertit és veure com els minions “fan vaga” i es dediquen a fer entremaliadures pel seu costat. Segurament hagués tingut més sentit fer Minions 2 que Gru 3. Ara bé, si no busqueu res més que passar una hora i mitja amb aire condicionat amb els menuts i que ells passin una bona estona doncs aneu a veure-la. Això sí no busqueu ni les genialitats a les que ens té acostumats Pixar (Cars a banda) ni un film original i fresc (The secret life of pets). Els nens gaudiran i els grans avorrir-vos no us avorrireu però oblidareu la pel·lícula amb molta facilitat.

Veredicte

El millor: els minions continuen fent gràcia i fent més passable el dejavú

El pitjor: tot i l’esforç de guió el conjunt és poc original i el film força innecessari.

Nota: 5

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha fet de cap de premsa d'un parell de pel·lícules catalanes i és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

  • Pistufòlia

    30 de juny de 2017 #1 Author

    Ooooh, odio profundament la primera, la segona, els clips que n’han fet i la tercera segur que també! Fora, fora, fora!

    Respon

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*