Peter Dinklage: “m’agrada interpretar personatges que beuen molt” Peter Dinklage: “m’agrada interpretar personatges que beuen molt”
L'actor de 'Joc de trons' se sincera en la presentació de nou anunci d'Estrella Damm Peter Dinklage: “m’agrada interpretar personatges que beuen molt”

El cineasta Raúl Arévalo, i els actors Peter Dinklage, Álvaro Cervantes, Íngrid García-Johnson i Marcel Borràs han presentat aquest migdia a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el nou anunci de la marca que porta per nom La vida nostra. Novament en forma de curtmetratge, el clip ja està disponible a la xarxa abans que arribi als televisors dels catalans.

L’anunci barreja imatges de Sitges, Lloret i Àmsterdam en una història diferent de les que estem acostumats a veure en aquest espot ja que, malgrat es manté l’esperit del “Mediterràniament” la platja i el mar no tenen tan protagonisme com en d’altres ocasions.

El gran reclam de la presentació ha estat la presència de l’actor Peter Dinklage, el Tyrion Lannister de Joc de Trons. L’intèrpret ja ha començat dient que no hi veu paral·lelismes entre Tyrion i Chad Johnson, el protagonista de la història de Damm. “M’agrada fer coses diferents com a actor i aquesta ha estat una gran oportunitat de venir a Barcelona i fer-ho. Ha estat magnífic i el curt està fet de manera molt bella. Era una oferta atractiva de fer una feina amb gent de molt de talent”.

Ha arribat el moment de sincerar-se i tenint en compte l’experiència que té l’actor en personatges donats a la beguda ha admès que sent una especial atracció per ells. “Gaudeixo interpretant gent que beu molt… Són molt divertits.” Dinklage també ha explicat que durant el rodatge no els estava permès beure cervesa però mig en broma mig seriosament ha dit això en ser preguntat sobre quantes cerveses va prendre durant la setmana de rodatge. “Treballant bevíem molt però lamentablement no eren cerveses reals… Però després… Potser en vaig prendre entre 30 i 70. No ho recordo…”, ha bromejat. Respecte el cinema espanyol ha opinat que “és una industria molt passional” i ha comentat que als Estats Units n’arriba molt poc més enlàl d’Almodovar”

Un encàrrec fet a gust

El director de l’anunci, Raúl Arévalo, guanyador d’un Goya per la seva òpera prima Tarde para la ira ha destacat l’atractiu de fer una feina que abans havien fet directors tan com Alejandro Amenábar o Alberto Rodríguez. “He gaudit molt de tot el procés, des del guió fins a escollir les localitzacions, a més dels dies de rodatge, que van ser intensos però va sortir tot rodat”. També ha quedat satisfet del tipus de producció allunyada del que ha fet com a director. “M‘ha encantat fer un film amb un estil molt diferent al que faig. Ara no estic fent una comèdia però m’agradaria fer alguna cosa així.”

A la història del curt Álvaro Cervantes interpreta a un noi que ha marxat a viure a Àmsterdam per motius professionals, deixant enrere a la seva parella (Íngrid García-Jonsson) i a un dels seus millors amics (Marcel Borràs). Peter Dinklage, que al curtmetratge interpreta a un detectiu, serà determinant en la decisió que canviarà la vida del jove protagonista.

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha fet de cap de premsa d'un parell de pel·lícules catalanes i és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*