today-is-a-good-day

Un tren carregat de sospitosos

- Advertisement -

En l’àmbit de la literatura és indiscutible que Agatha Christie és una de les escriptores més llegides arreu del món i, encara avui dia, la gent segueix gaudint amb les seves misterioses i detectivesques trames. No és d’estranyar que el cinema es fixés en les seves històries i les adaptés per a la gran pantalla. De nou està en marxa una adaptació d’un dels clàssics de Christie, Assassinat en l’Orient Express, que portarà la firma del director Kenneth Branagh i, que té la data d’estrena prevista per aquest 24 de novembre. Gaudeix d’aquestes primeres imatges amb tots els seus protagonistes a bord.

Sospitosos al tren

- Advertisement -

Kenneth Branagh a part de dirigir el film, també el protagonitzarà. L’actor britànic es posarà a la pell del famós detectiu belga Hercule Poirot, que haurà de resoldre l’assassinat del senyor Samuel Ratchett. Amb els dies la llista d’actors que formen part d’aquest projecte van anar augmentant, i entre ells hi ha dues grans estrelles de la indústria, que tot i que ara mateix no es troben en el seu millor moment, segur que seran uns bons fixatges: Michelle Pfieffer i Johnny Depp. L’actor reconegut pel seu paper com el capità Jack Sparrow, serà l’encarregat de donar vida a la víctima d’aquest nou cas. Daisy RidleyJudi DenchMichael Peña, Leslie Odom Jr. i Derek Jacobisón els altres noms que se sumen al projecte.     

- Advertisement -

Orient express

A aquest grup d’actors encara se li van sumar dues incorporacions més, Penélope Cruz i Willem Dafoe. L’actriu espanyola es ficarà a la pell de la missionera Greta Olhsson, qui anteriorment havia estat interpretada per Ingrid Bergman i, aquest paper li va merèixer l’Oscar com a Millor Actriu Secundària. Aquesta, però, no va ser l’única nominació del film ja que va acumular-ne sis. El film del 1974 va ser tot un èxit i va aconseguir recaptar 35 milions de dòlars als Estats Units. 

El guionista encarregat de readaptar aquesta novel·la ha estat Micheal Green, qui també ha participat en l’escriptura del guió de la seqüela de Blade Runner.

Reina del misteri

L’any 1974, Sidney Lumet ja va dirigir una adaptació de l’exitosa novel·la d’Agatha Christie amb un elenc d’estrelles de primera categoria, Ingrid Bergman (que va guanyar l’Oscar a millor actriu secundària), Sean Connery, Lauren Bacall, Jacqueline Bisset o Albert Finney, com Hercule Poirot. El film va ser tot un èxit de taquilla i va aconseguir sis nominacions a l’Oscar.

https://youtu.be/u0ykCP1AYlk

Al llarg dels anys, s’han fet moltes adaptacions dels llibres de Christie, repassem-ne alguns: Deu Negrets (1945 – 1974); Testimoni de càrrec (1957); Després del funeral (1963); The Alphabet Murders (1965); Nit sense fi (1971); Mort en el Nil (1978); El mirall trencat (1980); Mort sota el sol (1982); Culpable d‘innocència (1985) o Cita amb la mort (1988), entre altres.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents