Posa’t els calçotets i salva el món Posa’t els calçotets i salva el món
El film 'Captain Underpants' arriba el proper 9 de juny a les pantalles en català Posa’t els calçotets i salva el món

Els súperherois que van amb els calçotets per fora, han quedat en un segon pla, tant Marvel com DC Comics han canviat aquest tret que els feia únics i pel qual se’ls identificava durant molts anys. Partint d’aquesta base sorgeix el film Captain Underpants, que fa un homenatge a aquells personatges, però amb un toc hilarant i trapella.

Es tracta de la primera adaptació cinematogràfica basada en la popular sèrie de llibres infantils escrits per Dav Pilkey, sota el mateix títol. El llargmetratge està dirigit per David Soren (Turbo o Madly Madagascar), mentre que el guió va a càrrec de Nicholas Stoller (Storks o Neighbors). A l’elenc original diversos actors de comèdia amb certa fama posen veu als personatges, com Ed Helms (Vacation o The Hangover), que realitza la del director i el seu alter ego. A més, Kevin Hart (Get Hard o The Wedding Ringer) i Thomas Middleditch (Joshy o The Final Girls) fan les veus dels nens.

Narra les aventures d’en Jordi i l’Oriol, dos nens molt trapelles que es dediquen a crear les seves pròpies historietes protagonitzades pel Capità Calçotets, un súperheroi que té en propietat uns calçotets amb poders súper elàstics i que s’enfronta a grans malvats. Un dia els nens hipnotitzen el director de la seva escola per convertir-lo en l’heroi dels seus còmics.

El film arribarà a les pantalles el proper 9 de juny de la mà de Dreamworks Pictures i promet ser una divertida comèdia d’animació bastant desvergonyida tal com mostra el tràiler. També s’estrenarà a les pantalles doblada al català:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*