‘La vida nostra’ el nou anunci d’Estrella Damm amb Peter Dinklage ‘La vida nostra’ el nou anunci d’Estrella Damm amb Peter Dinklage
El popular actor Peter Dinklage canviarà el vi per la cervesa en el nou anunci estival de la cervesera catalana ‘La vida nostra’ el nou anunci d’Estrella Damm amb Peter Dinklage

Peter Dinklage, més conegut com a Tyrion Lannister pel seu paper a la sèrie Joc de Trons, és el protagonista de la propera pel·lícula-anunci estival d’Estrella Damm. La cervesera catalana també ha fitxat el director Raúl Arévalo, millor director novell de l’última edició dels Premis Goya 2017. D’aquesta manera, Dinklage se suma al llistat d’actors internacionals que, com Jean Reno o Dakota Johnson, han protagonitzat els últims curtmetratges produïts per la marca de cervesa com a part de la seva campanya Mediterràniament.

A Peter Dinklage l’acompanyan Álvaro Cervantes, Íngrid García-Jonsson i Marcel Borràs en una història mediterrània, on Cervantes interpreta a un jove que va marxar a viure, per motius professionals, a Amsterdam, i deixa enrere  a la seva parella (Íngrid García-Jonsson) i a un dels seus millors amics (Marcel Borràs). Peter Dinklage, que en el curtmetratge interpreta a un detectiu, serà determinant en la decisió que canviarà la vida del jove protagonista.

La música, en aquesta ocasió la posarà AronChupa a partir del tema Don’t fight it (Feel It), compost per Sam Cooke. El curtmetratge/anunci es podrà veure íntegrament a partir del 12 de juny a www.mediterraneamente.es.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*