Els aliens de Marc Carreté desperten de la letàrgia

- Advertisement -

Primer van ser els exorcismes i ara criatures misterioses que venen de l’espai. El director santcugatenc, Marc Carreté, contraataca amb un segon film que ja roda tres anys després de la filmació de la seva opera prima Asmodexia que vam veure per primer cop al Festival de Sitges del 2014. El film en qüestió té el nom provisional d’After the lethargy, una monster movie el teaser de la qual es va presentar al Coming Soon del Festival Sitges 2016. La pel·lícula serà la segona producció de Creatures of the Dark, el segell creat pel propi Carreté en la seva faceta de productor després de Framed l’opera prima del debutant de l’ESCAC, Marc Martínez Jordán. En aquest enllaç de Youtube el clip ja acumula més de mig milió de visites!

- Advertisement -

El rodatge d’After the lethargy ha començat a finals de maig i s’allargarà fins a mitjan de juny. Segons ens explica el mateix Marc Carreté “els exteriors es rodaran a diferents localitats del Vallès Occidental i el gruix dels interiors al Parc Audiovisual de Catalunya. La pel·lícula es rodarà íntegrament en anglès, amb un pressupost aixecat a base d’inversió privada. Gràcies a l’Experiència Connecta’t al rodatge de la pel·lícula After the Lethargy el Carnet Jove convidarà a dos titulars de la targeta i els seus acompanyants al rodatge de la pel·lícula. Serà el dimecres 14 de juny a les 16:30h al Parc Audiovisual de Catalunya (Terrassa). Per participar-hi, s’han de contestar correctament totes les preguntes del qüestionari. Es pot participar fins els dilluns 5 de juny del 2017 i el sorteig es farà el dimarts 6 de juny a través del web del Programa Connecta’t del Carnet Jove.

Les ganes de fer cine

- Advertisement -

Carreté ha comptat amb la col·laboració del nucli dur del seu equip habitual i que està integrat per Xavi Garriga al capdavant de la direcció de fotografia i Llorenç Mas a la direcció d’art. Sense conèixer encara una sinopsi oficial, els responsables del projecte avancen que el film s’acosta al subgènere de la monster movie per relatar-nos les vicissituds que patiran els protagonistes en intentar capturar una criatura d’origen desconegut detectada als boscos d’un Parc Natural.

Pel que fa el càsting, el film està protagonitzat per Joe Manjón (El internado, The man who killed Don Quijote) i Andrea Guasch (Sin tetas no hay paraiso, La gira). Els acompanyaran en papers de repartiment Sue Flack, Ramon Canals, Marc Schardan i Liliana Cabal i l’actor català José García Ruíz (Framed, El crac), que encarnarà la misteriosa criatura sobre la qual recau la trama de la pel·lícula.

atl-00

Segons Marc Carreté “després del repte i l’esforç que ha representat tirar endavant la producció d’una pel·lícula com Framed amb l’amic Martínez Jordán i el seu equip, tenia moltes ganes de tornar a la direcció per explicar una de les meves històries, tornar a rodar amb el meu equip i treballar de nou amb actors. Per veure les primeres imatges del rodatge haurem d’esperar uns mesos però ja podem fer-nos una idea del mal rotllo que ens preparen amb el primer pòster del film.

Lone, Abandoned and Derelict House in Field with Overcast Sky

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents