today-is-a-good-day

Joe Johnston agafa les regnes de Nàrnia

- Advertisement -

L’any 2005 es van portar per primera vegada al cinema les aventures dels germans Pevensie, dos nois (Peter i Edmund) i dues noies (Susan i Lucy) que viatgaven al món de Nàrnia a través d’un armari. D’aquesta manera, amb El lleó, la bruixa i l’armari s’obrien les portes al món imaginari creat per C. S. Lewis. Tres anys més tard, va arribar la segona adaptació d’El príncep Caspian i dos anys després, la tercera entrega amb La travessa del Viatger de l’Alba.

Les cròniques de Nàrnia

- Advertisement -

Tot i que la primera pel·lícula no va tenir una mala recaptació, amb les posteriors, l’interès del públic per la saga va anar disminuint fins al punt que gairebé ningú es va preocupar que no se seguís amb la heptalogia. Sis anys després de l’últim film però, s’ha anunciat que la saga continuarà allà on es va deixar, de la mà de TriStar Pictures.

- Advertisement -

Recentment, s’ha anunciat que Joe Johnston (Captain America) serà el director de la pel·lícula, metre que el guió seràa càrrec de David Magee, dues vegades nominat als Oscar.  Segons fons properes a la producció, el film “serà una franquícia completament nova i original”. De la mateixa manera, també avançaven que hi haurà “nous personatges i un nou equip”, això implica, que ja no es tornarà a veure a Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley i Anna Popplewell donant vida als quatre germans, fills d’Adam i Eva que van salvar Nàrnia en el seu moment.

Les cròniques de Nàrnia

La quarta entrega es titularà La cadira de plata i se centrarà en el retorn d’Eustace (que ja es va poder veure a La travessa del viatger de l’Alba) a Nàrnia, amb la seva amiga Jill Pole, a través d’un vell portal de la seva escola. En arribar es trobaran amb el rei Caspian, però molt envellit, ja que el temps a Nàrnia passa de manera diferent que en el món real. Eustace haurà d’ajudar el rei a trobar el seu fill, el príncep Rilian, que ha estat capturat per la Dama Verda i es troba perdut a les terres del nord.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents