today-is-a-good-day

Joves actrius que ja són estrelles consolidades

- Advertisement -

El món laboral és competitiu però hi ha certs sectors en els quals aquest nivell destaca per sobre d’altres. El cas de la interpretació és un d’aquests, arribar a ser un actor o actriu reconegut implica molta dedicació i molta sort però, hi ha qui ho aconsegueix. Fa un temps parlàvem d’un grup de millennials que havien arribat a Hollywood amb la intenció de quedar-s’hi i que tenien tots els números per destacar dins la indústria. Avui ens centrarem en unes actrius que van començar de ben petites a perseguir el seu somni i que ara ja són estrelles consolidades.

Kristen Stewart

Kristen Stewart ha aconseguit fer-se un lloc a Hollywood a base de treball i esforç. Tot i que la fama li ha vingut a partir de les adaptacions cinematogràfiques de Twilight, ja feia temps que actuava davant les càmeres. La seva primera oportunitat va arribar amb vuit anys i poc després, ja estava protagonitzant un film al costat de Jodie Foster, el thriller de David Fincher, Panic Room. Darrerement l’hem vist a Personal Shopper, un film d’Oliver Assayas, que va guanyar el premi a Millor Director en el passat festival de Cannes però també a la nova versió de Chalie’s Angels i Underwater.

- Advertisement -

joves promeses

Jennifer Lawrence

- Advertisement -

Durant dos anys consecutius ha encapçalat la llista d’actrius millor pagades que cada any publica la revista Forbes. Gràcies a l’èxit de la saga Hunger Games, l’actriu és una de les més cotitzades de la indústria i només amb 26 anys, ja ha aconseguit un Oscar com a millor actriu, entre altres premis. Els seus inicis van ser a la televisió amb The Bill Engvall Show que li va donar pas al seu primer paper al cinema l’any 2008 en el film Garden Party. Des d’aleshores no ha deixat d’actuar i s’ha posicionat no només com una de les actrius de moda sinó com una de les personalitats més influents del moment.

joves promeses

Emma Watson

L’encantadora, compromesa i talentosa Emma Watson va entrar a la indústria per la porta gran i ho va fer gràcies al paper d’Hermione Granger, l’estudiant de màgia filla de muggles més prometadora de Howarts. Però els anys han passat i aquella nena de mirada innocent s’ha fet gran i ha seguit ascendir, fins a ser una de les actrius més de moda del moment. Recentment l’hem pogut veure donant vida a una de les princeses més mítiques de Disney a La Bella i la Bèstia i, al costat de Tom Hanks a l’adaptació cinematogràfica de The Circle. A part de destacar pel seu talent com a actriu, la jove Watson també és un referent com a defensora dels drets de les dones, compromís que li ha valgut el paper d’ambaixadora de bona voluntat de l’ONU.

Shailene Woodley

Acostumada a actuar des dels quatre anys, Shailene Woodley es va donar a conèixer a la televisió amb la sèrie The Secret Life of the American Teenager. És possible que la saga Divergent no hagi tingut l’èxit que s’esperava però, tot i això, Woodley ha sabut tirar endavant i no estancar-se. Des d’aleshores se l’ha pogut veure també al costat d’Ansel Elgort, a The fault in our stars i la més recent a Snowden, amb Joseph Gordon-Levitt.

joves promeses

Dakota Fanning i Elle Fanning

Les germanes Fanning, dues noies amb talent i cara de nina de porcellana. Amb només 8 anys, Dakota Fanning ja va aconseguir un paper protagonista en el film I’m Sam, al costat de Sean Penn. Des d’aquell moment la feina no va deixar d’arribar, en rols més i menys importants però sempre acompanyada d’actors i actrius de primera fila com Charlize Theron, Denzel Washington, Robert de Niro, Tom Cruise o Queen Latifah, entre altres. Elle Fanning és la seva germana petita però no s’ha quedat enrere a la cursa per l’estrellat. Ha estat en produccions tan destacades com Super 8 de J.J. Abrams, Maleficent amb Angelina Jolie o la més recent, The Neon Demon. Recentment, s’ha estrenat el seu darrer film, dirigit per Sofia Coppola, el remake de The Beguiled.

joves promeses

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents