Nenes de Hollywood que ja són actrius consolidades Nenes de Hollywood que ja són actrius consolidades
Van ser joves promeses i ara ja tenen un lloc destacat a la indústria del cine Nenes de Hollywood que ja són actrius consolidades

El món laboral és competitiu però hi ha certs sectors en els quals aquest nivell destaca per sobre d’altres. El cas de la interpretació és un d’aquests, arribar a ser un actor o actriu reconegut implica molta dedicació i molta sort però, hi ha qui ho aconsegueix. Fa un temps parlàvem d’un grup de millennials que havien arribat a Hollywood amb la intenció de quedar-s’hi i que tenien tots els números per destacar dins la indústria. Avui ens centrarem en unes actrius que van començar de ben petites a perseguir el seu somni i que ja són estrelles consolidades.

Kristen Stewart

Kristen Stewart ha aconseguit fer-se un lloc a Hollywood a base de treball i esforç. Tot i que la fama li ha vingut a partir de les adaptacions cinematogràfiques de Twilight, ja feia temps que actuava davant les càmeres. La seva primera oportunitat va arribar amb vuit anys i poc després, ja estava protagonitzant un film al costat de Jodie Foster, el thriller de David Fincher, Panic Room. Actualment acaba d’estrenar Personal Shopper, un film d’Oliver Assayas, que va guanyar el premi a Millor Director en el passat festival de Cannes.

joves promeses

Jennifer Lawrence

Durant dos anys consecutius ha encapçalat la llista d’actrius millor pagades que cada any publica la revista Forbes. Gràcies a l’èxit de la saga Hunger Games, l’actriu és una de les més cotitzades de la indústria i només amb 26 anys, ja ha aconseguit un Oscar com a millor actriu, entre altres premis. Els seus inicis van ser a la televisió amb The Bill Engvall Show que li va donar pas al seu primer paper al cinema l’any 2008 en el film Garden Party. Des d’aleshores no ha deixat d’actuar i s’ha posicionat no només com una de les actrius de moda sinó com una de les personalitats més influents del moment.

joves promeses

Emma Watson

L’encantadora, compromesa i talentosa Emma Watson va entrar a la indústria per la porta gran i ho va fer gràcies al paper d’Hermione Granger, l’estudiant de màgia filla de muggles més prometadora de Howarts. Però els anys han passat i aquella nena de mirada innocent s’ha fet gran i ha seguit ascendir, fins a ser una de les actrius més de moda del moment. Recentment l’hem pogut veure donant vida a una de les princeses més mítiques de Disney a La Bella i la Bèstia i, al costat de Tom Hanks a l’adaptació cinematogràfica de The Circle. A part de destacar pel seu talent com a actriu, la jove Watson també és un referent com a defensora dels drets de les dones, compromís que li ha valgut el paper d’ambaixadora de bona voluntat de l’ONU.

Shailene Woodley

Acostumada a actuar des dels quatre anys, Shailene Woodley es va donar a conèixer a la televisió amb la sèrie The Secret Life of the American Teenager. És possible que la saga Divergent no hagi tingut l’èxit que s’esperava però, tot i això, Woodley ha sabut tirar endavant i no estancar-se. Des d’aleshores se l’ha pogut veure també al costat d’Ansel Elgort, a The fault in our stars i la més recent a Snowden, amb Joseph Gordon-Levitt.

joves promeses

Dakota Fanning i Elle Fanning

Les germanes Fanning, dues noies amb talent i cara de nina de porcellana. Amb només 8 anys, Dakota Fanning ja va aconseguir un paper protagonista en el film I’m Sam, al costat de Sean Penn. Des d’aquell moment la feina no va deixar d’arribar, en rols més i menys importants però sempre acompanyada d’actors i actrius de primera fila com Charlize Theron, Denzel Washington, Robert de Niro, Tom Cruise o Queen Latifah, entre altres. Elle Fanning és la seva germana petita però no s’ha quedat enrere a la cursa per l’estrellat. Ha estat en produccions tan destacades com Super 8 de J.J. Abrams, Maleficent amb Angelina Jolie o la més recent, The Neon Demon. El proper mes de juny estrenarà el seu darrer film, dirigit per Sofia Coppola, el remake de The Beguiled.

joves promeses

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*