Els directors de cine convertits en art Els directors de cine convertits en art
L'artista nord-americà Mark Leavi aprofita els personatges per immortalitzar els directors Els directors de cine convertits en art

L’artista nord-americà Mark Leavi ha tingut una curiosa però exitosa iniciativa. Ha tallat unes escultures amb 16 directors famosos de Hollywood amb la seva cara però amb el cos dels seus personatges més icònics. Amb 18 polzades d’alt estan esculpides de zero en fusta i argila de polímer per ell mateix al seu garatge. Estan pintades amb acrílic i tallades en fusta. Els detalls més petits com les cares i les mans estan esculpits en argila de polímer barrejat amb la fusta. Ah si les voleu adquirir estan disponibles! Poseu-vos en contacte amb Jonathan LeVine Gallery per a totes les investigacions de compra.

Ets capaç d’endevinar-los tots?

IMG_8498

IMG_8497

IMG_8499

IMG_8500

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*