today-is-a-good-day

Els Guardians han de salvar la galàxia de nou

- Advertisement -

L’estrena de Guardians of the Galaxy Vol.2 està al caure i per fi, després de tres anys de la primera entrega es podrà veure en acció de nou a aquest pintoresc grup d'”herois” galàctics. Els amants d’aquesta space opera dirigida per James Gunn han pogut anar seguint el procés creatiu gràcies a l’activitat de Gunn i la resta de l’equip a les xarxes socials. Ja fa uns quants mesos que va acabar el rodatge als estudis Pinewood d’Atlanta (Geòrgia) i des d’aleshores no han deixat d’arribar imatges, tràilers  i fotos dels assajos, de la preproducció i novetats com les últimes incorporacions a l’elenc principal.

Fa unes setmanes va arribar, per fi, l’esperat primer tràiler que mostra les primeres imatges de d’aquesta nova aventura marveliana. Després de delectar-nos amb aquest avançament a ritme de Hooked On a Feeling, en va arribar un segon amb més protagonisme del petit Baby Groot. No us perdeu aquest tercer avançament, ple d’acció, nous reptes i sobretot, bon rollo.

- Advertisement -

La galàxia no se salva sola

- Advertisement -

Com anunciava James Gunn en persona, Pom Klementieff s’ha unit a l’equip i interpretarà Mantis, una guerrera experta en arts marcials, capaç de detectar els punts febles dels seus contrincants, així com, de llegir la ment. També es reunirà amb l’equip Karen Gilan a qui ja es va veure en la primera entrega en el paper de Nebula. Aquesta vegada, però, tot apunta que es passarà a l’equip dels bons.

Un altre dels fixatges confirmats és el de Sylvester Stallone que no tindrà un personatge principal però que segons Gunn “és un personatge molt important dins l’univers Marvel”. En un principi es creia que Stallone podia donar vida a un dels esbirros de Yondu però finalment sembla ser que tindrà més rellevància. Segons el portal italià MovieBook, el veterà actor interpretarà a l’Halcón Estelar, un personatge de la casa Marvel poc conegut pel gran públic. Sorgit l’any 1975, aquest personatge és un arqueòleg al qual un déu extraterrestre li va transferir immensos poders, convertint-lo així amb el seu avatar.

guardians-of-the-galaxy-vol-2

L’estiu passat Gunn afirmava que aquest personatge era el seu preferit i que tenia intenció d’incloure’l en aquesta segona entrega de Guardians of the Galaxy. Així doncs, tot apunta que veurem a Stallone encarnant a aquest desconegut arqueòleg espacial. Unit a l’aparició d’aquest personatge hi podria haver el de Sharon Stone, que sembla que també se suma a la família. I mai millor dit, ja que els rumors apunten que podria donar vida a Aleta, parella de l’Halcón Estelar.

Per últim, hi ha el fixatge de Michael Rosenbaum, qui ja està acostumat a tractar amb superherois ja que dóna vida a Lex Luthor a Smallville. En aquesta ocasió, no tindrà un paper principal però també serà important dins aquest ecosistema que és Marvel. Segons James Gunn, “el meu amic Rosenbaum també té una part important i, el seu paper fa un tàndem amb el d’Stallone“.

Tot està a punt per a l’estrena i nosaltres ens morim de ganes de veure-la! De moment, ens podem delectar amb algunes imatges.

guardians-of-the-galaxy-vol-2

drax-vs-monster

- Advertisement -

guardians-galaxy-2-star-lord-trailer

guardians-of-the-galaxy-2-trailer

guardians-of-the-galaxy-vol-2

guardians-of-the-galaxy-vol-2

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents