today-is-a-good-day

‘Transformers’: la batalla per la supervivència entre humans i robots

- Advertisement -

Aquest divendres 4 d’agost continua la batalla entre dues espècies en guerra: una de carn i ossos i l’altre de metall, ja que arriba la cinquena pel·lícula de Transformers, dirigida de nou per Michael Bay (Pain and Gain o The Island) tot i que serà la darrera que dirigirà.

Transformers 5 és una pel·lícula futurista d’imatge real de ciència ficció basada en la línea de joguines sota el mateix nom i es tracta de la seqüela de Transformers: Age of Extinction (2014), la qual va estrenar-se sense pena ni glòria. L’elenc el conformen Mark Wahlberg (Ted o 2 Guns), Stanley Tucci (Spotlight o saga The Hunger Games), que reprenen els papers del film anterior, juntament amb Josh Duhamel (sèrie 22.11.63 o Save Haven), John Turturro (sèrie The Night Of o Exodus: Gods and Kings), que repeteixen els papers de les tres primeres i a ells s’hi afegeix l’actriu i cantant Isabela Moner (Soldado o Legends of the Hidden Temple: The Movie).

- Advertisement -

- Advertisement -

La història se centra en la batalla per la supervivència que s’ha iniciat entre l’espècie humana i els Transformers, després de la desaparició d’Optimus Prime. Cade Yeager crea una aliança molt estranya que consisteix en si mateix, Bumblebee, un Lord anglès, i una professora d’Oxford, amb la finalitat de descobrir per què els Transformers continuen arribant a la Terra. Després de la traïció d’Optimus Prime, els humans no tindran més remei que fer un pacte amb Megatron.

El film que durà per títol Transformers: The Last Knight ha costat uns 260 milions de dòlars. El darrer tràiler ja està disponible i denota un aire apocalíptic que recorda en algunes imatges a la sèrie Stranger Things.

https://www.youtube.com/watch?v=84ykQ6FBU4o

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents