Curtmetratges i crisi en una sessió de cine a Sant Feliu Curtmetratges i crisi en una sessió de cine a Sant Feliu
Tres curts catalans i un projecte de pel·lícula ens obren el ulls sobre els efectes de la crisi Curtmetratges i crisi en una sessió de cine a Sant Feliu

El cinèfil i la Universitat Social Lliure i Autogestionada de Sant Feliu organitzen conjuntament una sessió de cine centrada en els efectes de la crisi a la nostra societat. La sessió tindrà lloc el dimecres 26 d’abril al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat a les 19 hores i comptarà amb la projecció de 3 curtmetratges catalans i la presentació d’una pel·lícula que es troba actualment en fase de pre-producció. La sessió serà gratuïta i l’aforament limitat fins a omplir la sala de cinema.

Curts crisi

Lo cantaba Nina Simone de Mireia Llinàs 

En David i en Salva comparteixen desgràcia. Ambdós s’han vist abocats a viure al carrer. Els dos, però, afronten la desgràcia des d’actituds contraposades. En David ha perdut l’esperança i està enfonsat. En Salva encara cada nou dia amb optimisme i  il·lusió. La trobada entre els dos els canviarà les vides, a fons, fins que descobrirem que en realitat es tracta de personalitats quelcom més que bessones.

Locantaba-Nina-Simone-e1445877404208

Operación Preferente de Roger Comella i Carles Velat 

Quatre emmascarats rapten al director d’una sucursal bancària d’un poble qualsevol. El fiquen en una furgoneta i li demanen 90.000 euros de la seva butxaca. Intentant fugir d’estudi el directiu els diu que no té aquests diners, però els violents emmascarats saben que té els diners, i a més saben on són: a casa seva.

Operacion Preferente

El corredor de José Luis Montesinos

Fa 5 anys que va tancar l’empresa i es va veure forçat a acomiadar 300 treballadors.  Després d’un període de tristesa i depressió el primer dia que surt a córrer al carrer es troba amb un dels treballadors de la seva antiga empresa. La trobada fortuïta no serà precisament plàcida. Aquest va ser el curt guanyador del Premi Goya de l’edició 2016.

el corredor corto

Sense Sostre de Xesc Cabot i Pep Garrido

Sense Sostre és el primer llargmetratge de ficció d’aquests dos directors després de 15 anys de cinema, tant en comú com per separat. Segons ells “és la pel·lícula que buscàvem. Se’ns ha presentat amb tanta força, reuneix de forma tan inequívoca les nostres obsessions i és tan afí a la nostra paleta expressiva que se’ns fa del tot necessari fer-la possible”. El film es troba ara en fase de preproducció i tot just s’ha iniciat una campanya de micromecenatge per ajudar a finançar-lo.

Sense sostre

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*