‘The Inhumans’ serà una sèrie que s’estrenarà al cine ‘The Inhumans’ serà una sèrie que s’estrenarà al cine
La nova ficció de Marvel està prevista per a estrenar-se aquesta tardor ‘The Inhumans’ serà una sèrie que s’estrenarà al cine

Marvel és una de les gallines d’or que tot i trobar-se ja al capdamunt de la cúspide, contínua generant produccions cinematogràfiques basant-se en els seus còmics. La propera adaptació en format sèrie serà Inhumans, basada en el còmic del brillant Stan Lee en companyia de Jack Kirby creat al 1965. La història va d’un grup de súper guerrers que va ser creat artificialment per una raça extraterrestre anomenada Kree. Aquests “mutants” van ser creats durant la guerra entre l’imperi Kree contra els Skrull. 

De pel·lícula a sèrie

El projecte The Inhumans va començar sent una pel·lícula que havia de formar part de la Fase 3 de l’univers cinematogràfic de Marvel però, es va endarrerir a la Fase 4, fins que finalment va quedar eliminada del calendari de cinemes. Afortunadament, pels amants dels superherois finalment aquest grup de personatges seran els protagonistes d’una sèrie que comptarà amb 8 episodis. Segons Marvel la nova ficció, “explotarà l’èpica aventura mai explicada sobre Rayo Negro i la família reial”.

inhumans serie

La casa de les idees va crear un acord junt amb ABC i Disney Television per estrenar la nova sèrie a les sales de cinema de l’empresa IMAX. Tots els episodis estaran completament rodats amb càmeres digitals IMAX, i els dos primers s’estrenaran exclusivament a sales amb tecnologia iMax a tot el món al mes de setembre d’aquest any. Transcorregudes les dues setmanes a cinemes, la sèrie s’emetrà a la tardor a la cadena ABC, la qual s’anirà complementant amb contingut electrònic exclusiu. A més, aquest acord implica per primera vegada l’estrena d’una sèrie a cinemes IMAX així com l’ajuda per finançar el pilot de la sèrie.

The Inhumans també han aparegut a la sèrie Agents of SHIELD, però segons han informat no es tractarà d’un spin-off. De fet, no tindrà cap impacte a la seva trama, ni s’ha confirmat una cinquena temporada de SHIELD. Per altra banda, Scott Buck (Iron Fist) formarà part de l’equip com a showrunner i, Roel Reiné, serà el director dels dos primers capítols.

Els inhumans

El primer de sumar-se a la producció va ser Iwan Rheon. Aquest jove actor es va guanyar l’odi de molts teleespectadors en donar vida a Ramsay Bolton a Game of Thrones. Ara es ficarà de ple en el món dels superherois interpretant a Maximus Boltagon, més conegut com Maximus el Loco. Es tracta d’un dels membres més intel·ligents de la família reial dels Inhumans però també un dels més perillosos, a causa dels seus poders mentals. Rheon serà el germà de Rayo Negro, el governant d’aquesta raça de superhomes i, cunyat de Medusa, esposa de Rayo Negro.

inhumans serie

El següent de formar part de la família va ser l’actor Anson Mount que serà l’encarregat de donar vida a Rayo Negro. Jeph Loeb, cap de Marvel Television, afirmava en unes declaracions que “Anson està encantat amb el desafiament d’interpretar un personatge que només es comunica en silenci”. Aquesta és una de les característiques de Rayo Negro, ja que, té una veu tan poderosa que només amb un fil de veu podria destruir una ciutat sencera. Per això, va prendre la decisió d’estar en complet silenci.

Medusa, és com hem dit, l’esposa de Rayo Negro i estarà interpretada per l’actriu i model Serinda Swan. El seu personatge té l’habilitat de controlar els seus cabells per utilitzar-los com a arma amb una força i habilitat sobre humana. No és la primera vegada que Swan es posa a la pell d’una dona amb súperpoders, ja que, se la va poder veure a Smallville com Zatanna Zatara i, també va donar vida a Afrodita en el film Percy Jackson y el ladrón del rayo.

inhumans serie

L’últim fixatge confirmat ha estat el de Ken Leung (Lost) que serà Karnak a la sèrie. Aquesta membre de la família reial, té l’habilitat de detectar el punt dèbil de qualsevol persona, cosa o idea. Un poder a priori poc vistós però molt útil. El personatge de Crystal estarà en mans d’Isabelle Cornish i, amb ella només queda per saber qui seran els actors encarregats de posar-se a la pell de Gorgon i Tritón.

Primeres imatges

El rodatge de la sèrie ja ha començat i l’equip s’ha instal·lat a Honolulu, Hawaii per rodar les primeres escenes. En aquestes primeres imatges que s’han filtrat a través de la compte de Twitter, hawai isla 808, es pot veure a Anson Mount caracteritzat com a Rayo Negro. També es pot apreciar (tot i que des de força lluny) a Isabelle Cornish com a Crystal. I, una de les incògnites de la sèrie era si Mandíbulas, una espècie de gos galàctic amb el poder de teletransportar-se a qualsevol punt de la galàxia, formaria part de la sèrie. Un cop més gràcies a les xarxes socials s’ha pogut confirmar que sí.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*