‘Black Panther’ vindrà carregada de traïcions i violència ‘Black Panther’ vindrà carregada de traïcions i violència
L'estrena està prevista per febrer del 2018, mateix any que 'The Avengers: Infinity War' ‘Black Panther’ vindrà carregada de traïcions i violència

El rodatge de Black Panther es va iniciar el passat gener, un film que marcarà l’inici d’una nova franquícia dintre de l’extens repertori de Marvel, propietat de Disney, a més, forma part de l’aclamada Fase 3. L’estrena als cinemes està fixada pel 16 de febrer del 2018, mateix any en què veurà la llum The Avengers: Infinity War, la major producció de Marvel als darrers anys.

La història seguirà a TChalla (Black Panther), qui després dels fets que van tenir lloc a Captain America: Civil War, torna a casa, una llar aïllada i tecnològicament avançada dintre de la nació africana de Wakanda, per reprendre el seu lloc com a Rei. Però la seva quietud es veu pertorbada, quan un vell enemic reapareix a l’horitzó, al temple de TChalla com a Rei i Black Panther és atret cap a un conflicte que posa en perill el destí de Wakanda i del món.

Ryan Coogler (Creed o Fruitvale Station) agafa les regnes del personatge de Marvel Comics intepretat per Chadwick Boseman (Gods of Egypt o The Express) i que comptarà amb la presència de Lupita Nyong’o (Star Wars: The Last Jedi o 12 Years of Slave), Michael B. Jordan (Fantastic Four o Creed), Andy Serkis (The Lord of the Rings o Rise of the Planet of the Apes) o Forest Whitaker (Arrival o Southpaw), entre d’altres.

A les primeres imatges del set de rodatge, recollides per Comic Book Movie, s’ha vist al protagonista sobre el capó d’un cotxe a alta velocitat, en aquesta escena s’enfrontarà al malvat Erik Killmonger (Michael B. Jordan). La producció es troba a Corea del Sud i també s’ha pogut veure a un dels Dora Milaje (guàrdia personal del Rei de Wakanda) sobre un cotxe en posició de baralla.

A més, el film s’està comparant amb l’aclamada sèrie de la cadena HBO, Game of Thrones, ja que l’actor Daniel Kaluuya (Get Out o Sicario), que donarà vida a W’Kabi, ha revelat que hi haurà traïcions palatines i molta violència, com als llibres de George R. R. Martin.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*