today-is-a-good-day

El cinema artesanal s’estrena a Barcelona

- Advertisement -

Donar la benvinguda a un nou festival de cinema sempre és un motiu d’alegria pels amants del setè art, els quals estan d’enhorabona ja que amb l’entrada de la primavera arriba no només un, sinó dos festivals que s’estrenen a la ciutat de Barcelona. D’un ja en vàrem parlar, el Barcelona Film Fest que tindrà lloc del 21 al 28 d’aquest mes, però l’altra cita cinèfila tindrà lloc abans, del 7 al 9, amb la primera edició del Craft Film Fest.

Aquest festival és el primer que rendirà un tribut i difusió de pel·lícules autoproduïdes amb un suport extern limitat, és a dir, cinema artesanal. El programa aquesta edició comptarà amb 9 pel·lícules internacionals, una selecció que vol mostrar la qualitat artística amb històries molt diverses però que capturen l’atenció de l’espectador dins el seu propi estil i originalitat malgrat els pocs recursos.

- Advertisement -

Roda de premsa del Craft FIlm Fest

Programació d’arreu del món

- Advertisement -

Les projeccions tindran lloc als Cinemes Girona a les tardes i s’han agrupat en 3 packs de films que s’exhibiran entre les 18h i les 22h, d’aquesta manera oferiran la possibilitat, a més, de conèixer alguns dels seus directors i promoure la indústria. La programació completa ja es pot consultar a continuació i mostra films d’intriga, drama sexual, terror psicològic o comèdia, entre d’altres.

Divendres 7 d’abril

18h – The Girl and the River (França, 2014): 65 min

20h – Smoking Club (Espanya, 2016): 80 min

22h – Pervert Boy (Corea del Sur, 2016): 88 min

Dissabte 8 d’abril

18h: Ekaj (EUA, 2015): 80 min

20h: Road to perdition (Iran, 2016): 86 min

- Advertisement -

22h: Needle Boy (Dinamarca, 2016): 80 min

Diumenge 9 d’abril

18h: Andrés lee i escribe (Xile, 2016): 92 min

20h: Rage (Polonia, 2017): 83 min

22h: Der Nowak (Alemanya, 2016): 70 min

Les entrades es troben a la venda al web del certamen i es podran comprar als cinemes Girona in situ, a més, s’ha realitzat un Verkami per finançar el festival i els mecenes podien obtenir entrades, bosses promocionals, abonaments, entrades per a la festa d’inauguració o abraçades dels membres de l’equip. Va finalitzar la setmana passada i va assolir l’objectiu. A continuació podeu trobar un resum dels films que es projectaran.

- Advertisement -
Article anteriorDe promesa a estrella
Article següentDecepció a K’un-Lun
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents