today-is-a-good-day

La vida sorgeix més enllà dels nostres límits

- Advertisement -

L’espai és un territori que dóna per a molt, ja que la mera curiositat de l’humà per trobar noves espècies amb vida i tenir-hi un contacte amb sempre ha estat producte de fascinació i alhora d’incertesa. Recentment, Columbia Pictures i Skydance han mostrat un segon tràiler del thriller espacial Life (Vida), film protagonitzat per Ryan Reynolds (Deadpool o The Voices) i Jake Gyllenhaal (Enemy o Nightcrawler). A més, l’elenc el complementen Rebecca Ferguson (The Girl on the Train o Florence Foster Jenkins), Olga Dihovichnaya (House of Others o Weekend), Ariyon Bakare (sèries Thirteen o New Blood) i Hiroyuki Sanada (Mr. Holmes o The Wolverine).

La trama es desenvoluparà a l’espai, concretament a l’interior de l’Estació Espacial Internacional, on sis astronautes estan a punt de realitzar un dels descobriments més importants de la història de la humanitat: trobar probes de la vida extraterrestre al planeta Mart. El que comença com un descobriment d’una criatura aparentment innocent, acaba posant en perill tota la humanitat, ja que posseeix més intel·ligència de l’esperada.

- Advertisement -

- Advertisement -

La pel·lícula està dirigida per  Daniel Espinosa (Safe House o Child 44), mentre que el guió va a càrrec de Paul Wernick i Rhett Reese, els quals han trobat la clau de l’èxit anteriorment barrejant humor en situacions serioses, com ha estat el cas de Deadpool o Zombieland, però en aquesta ocasió se centraran en dur a terme una trama de caire seriós i terrorífic.

El proper 7 d’abril s’estrena a la gran pantalla i, observant aquest segon tràiler, podem afirmar que té una essència que recorda molt al film de Ridley Scott, Alien (1979).

Sembla que l’espai torna a estar de moda, ja que aquest l’hivern passat es va estrena Arrival de Dennis Villeneuve (Sicario o Prisioners) amb Amy Adams (Nocturnal Animals o Big Eyes) i Jeremy Renner (saga Avengers o American Hustle) com a protagonistes (podeu consultar la crítica aquí) i també Passengers amb Jennifer Lawrence (saga The Hunger Games o Joy) i Chris Pratt (Guardians of the Galaxy o Jurassic World).

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents