today-is-a-good-day

A Skull Island tothom respecta el rei

- Advertisement -

King Kong és el nom que rep un goril·la gegant que habita l’Illa Calavera, el qual ha estat protagonista de moltes pel·lícules, i a més ha aparegut a sèries de televisió, llibres, videojocs o còmics, esdevenint una icona de la cultura popular moderna, i sense anar més lluny en el símbol del Festival de Cinema de Sitges. A la gran pantalla va aparèixer per primera vegada l’any 1933 i des d’aleshores han estat nombroses les seves aparicions, fins la darrera que va dirigir Peter Jackson (The Lord of the Rings o The Lovely Bones) al 2005.

En el primer tràiler que va aportar Warner, amb prou feines vam poder veure la criatura llegendària però ara ens podem fer una idea ben clara del que els espera als intrèpids exploradors que s’atreviran a trepitjar l’Illa Clavera. I no només hauran d’enfrontar-se a Kong, queda clar que els monstres existeixen

- Advertisement -

- Advertisement -

La nova adaptació que es titularà Kong: Skull Island està dirigida per Jordan Vogt-Roberts (Death Valley o The King of Summer) i el seu elenc està encapçalat per Tom Hiddelston (Crimson Peak o High Rise) que interpreta James Conrad, el líder d’un grup d’exploradors, Brie Larson (Room o The Spectacular Now) farà de Weaver, una reportera de guerra i Samuel L. Jackson (The Hateful Eight o Kingsman) serà l’encarregat de conduir un grup d’helicòpters cap a l’illa, entre d’altres.

La història situa un equip d’exploradors que és reunit per enfrontar-se a l’interior d’una illa del Pacífic que no figura als mapes, però desconeixen els perills que conté, ja que estan envaint els dominis de la mítica criatura salvatge, King Kong. El film es desenvoluparà seguint la mateixa continuïtat que Godzilla (2014), la qual tindrà una seqüela al 2019, mentre que al 2020, la bestiola s’enfrontarà a King Kong. Actualment hi ha altres universos cinematogràfics en desenvolupament que inclouen monstres del cinema com Dràcula, Frankenstein i la Mòmia per part de la companyia Universal.

https://www.instagram.com/p/BM4ZgMyDkqq/?taken-by=warnerbrosspain

En aquest sentit, han aparegut dos nous pòsters promocionals que deixen entreveure que aquestes dues grans criatures podrien trobar-se aviat. En aquestes noves imatges s’hi poden descobrir diverses coses. La primera; anotacions fetes per la companyia Monarch (organització secreta que apareixia en l’últim film de Gozilla) i, en segon lloc i només visible amb llum ultraviolada, s’hi pot veure el següent missatge: “La seva boca és foc, el seu rugit una inundació, el seu alè és la mort. Enlil el va fer guardià del Bosc Cedar per espantar a tot mortal que s’aventurés allà. Però qui s’aventuraria allà?”. A més, també sembla que es pot distingir la figura d’un rèptil gegantí. Sembla que King Kong no serà l’únic gran problema amb el qual es trobaran els nous aventurers…

kong skull island

Cada vegada hi ha més tendència a Hollywood per recuperar certs monstres i procurar cercar l’èxit i rendibilitat, per això Legendary Pictures no ha desaprofitat l’ocasió per treure de nou a la llum una de les seves propietats més grans i ja ha presentat el tràiler, pòster i diverses imatges. Aquesta cinta té prevista l’estrena el 10 de març del 2017 i serà la primera d’un nou univers.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents