today-is-a-good-day

Hugh Jackman s’acomiada de la saga ‘X-Men’ amb un envellit Wolverine

- Advertisement -

El personatge més carismàtic dels mutants X-Men és sens dubte Wolverine. Després de diverses pel·lícules on apareix com un dels protagonistes a la saga de Marvel, van decidir fer una sèrie de preqüeles amb el mutant Logan com a protagonista. L’actor que ha anat interpretant aquest paper és Hugh Jackman, que després de 17 anys ha decidit deixar de banda l’home invencible de les urpes d’adamantium. Però encara el podrem veure una última vegada, això sí, envellit i més fet pols però encara amb l’energia suficient per seguir donant guerra. El film arribarà a les nostres sales el proper 3 de març.

Logan es fa gran

- Advertisement -

La tercera entrega en solitari de Wolverine estarà basada en els còmics Old Man Logan (El Vell Logan). La popular sèrie de còmics escrita per Mark Millar conté 8 números i va ser publicada per Marvel entre 2008 i 2009 i precisament van donar un final a la història del personatge, un fet ideal per concloure les aventures del Logan de Hugh Jackman. La trama se situa a l’any 2029 i el protagonista del film es troba allunyat del seu alter ego Wolverine i porta una vida més o menys tranquil·la però l’aparició d’una mara i la seva misteriosa filla demanant ajuda el faran tornar a treure les urpes.

- Advertisement -

Hugh Jackman Logan

El film suposa el retorn de James Mangold com a director i a banda de veure en acció per última vegada a Jackman també gaudirem d’un envellit professor Charles Xavier (Patrick Stewart). També es pot veure una nena en companyia dels mutants, i totes les hipòtesis apunten que serà X-23, el clon femení de Wolverine, que va aparèixer a la fitxa del personatge per al càsting de la pel·lícula. Fox havia registrat dos possibles títols per a aquesta entrega: Weapon X o Wolverine: Weapon X. Finalment però l’elecció final ha estat més simplista, Logan i realça la part més humana del personatge, el seu nom real.

Un personatge immortal

X-Men Origins: Wolverine (2009) dirigida per Gavin Hood (Ender’s Game i Eye in the Sky), situava l’argument 17 anys abans dels esdeveniments que tenen lloc a la primera pel·lícula i mostrava com Logan va esdevenir un mutant fins a ser el Wolverine que tothom coneix. El film va recaptar a tot el món 373 milions de dòlars.

La continuació va arribar l’any 2013 amb el títol X-Men: Wolverine 2, tot i que a Espanya es va optar per anomenar-la Lobezno Immortal. En aquella ocasió, el personatge mostrava certa vulnerabilitat i no recordava què havia passat anteriorment. Acabaria lluitant contra el crim organitzat japonès alhora que desafiava la seva immortalitat. El film va mostrar una entrega més divertida i espectacular al nivell al qual Marvel té acostumat al públic i va recaptar 414 milions de dòlars mundialment.

lobezno hugh jackman

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents