Denzel Washington es posa davant i darrere la càmera a ‘Fences’

- Advertisement -

L’actor Denzel Washington (The Magnificent Seven o The Equalizer) porta al cinema l’adaptació de l’obra de teatre Fences d’August Wilson, premiat amb el Pulitzer. El cineasta, alhora interpretarà el paper protagonista masculí, mentre que Viola Davis (Suicide Squad o Prisioners) en serà la protagonista. Tony Kusher, la consciència de Steven Spielberg a Munich i Lincoln, s’encarregarà de guionitzar el film.

La història és un drama que tracta el tema del racisme i està ambientada als anys 50 on un pare afroamericà lluita contra els prejudicis racials als EUA, mentre mira de tirar endavant amb la seva família i fer front a esdeveniments que seran claus a la seva vida. El tràiler mostra escenes impressionats, amb un efectes visuals molt acurats, així com una fotografia molt bella acompanyada d’una música emocionant.

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=FpPzo7CfYLw

- Advertisement -

Fences ja va ser representada a Broadway amb ambdós protagonistes al capdamunt de la interpretació, obtenint guardons (varen guanyar el Tony) i felicitacions. El proper dia 26 sabran si sumen a la llista de premis, els Oscars als quals estan nominats; a Millor Actor i Millor Actriu secundària. El film també opta a una tercera estatueta a la categoria de Millor pel·lícula.

La resta de l’elenc el complementen Jovan Adepo (sèrie The Leftlovers), Stephen Henderson (Lincoln o Everyday People), Russel Hornsby (After the Sunset o Big Fat Liar), Mykelti Williamson (The Purge: Election Year o Final Destination 4) i Saniyya Sydney (Hidden Figures), que estaran presents al tercer llargmetratge amb Denzel Washington com a director.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents