today-is-a-good-day

Halloween 1984: tornen els monstres d’Stranger Things’

- Advertisement -

El fenomen estival del 2016 ja està aquí altre cop. La segona temporada d‘Stranger Things serà sens dubte el plat fort d’aquesta castanyada (que al món onglosaxó se celebra amb el nom de Halloween) La segona temporada tindrà 9 capítols (un més que la primera) i s’estrenarà a Netflix el proper el 27 d’octubre. L’equip darrere el projecte serà el mateix. Els germans Duffer tornen a escriure la segona temporada i també en són els productors executius juntament amb Shawn Levy i Dan Cohen. En tràiler definitiu, on per fi es veu la protagonista 11 ens fa posar la pell de gallina.

El que passarà en aquest món… i a l’altre

- Advertisement -

L’anunci de la renovació de la sèrie va venir acompanyat del càsting. Els mateixos nens protagonistes de la primera temporada continuaran tenint aventures que els portaran, potser, més enllà d’aquest món. amb noves amenaces però també amb nous personatges. També hi ha noves cares: un nou amor per la Joyce (Winona Ryder) anomenat Bob Newby que encarnarà Sean Austin, en Sam de El senyor dels anells.  A la colla s’hi afegirà una noia, la Max (Sadie Sink, The Americans‘) i el seu germà Billy, un adolescent conflictiu interpretat per Dacre Montgomery (Power Rangers).

- Advertisement -

Hawkins seguirà sent l’escenari principal però en aquesta segona temporada s’explorarà més a fons la dimensió alternativa (Upside Down), que ja es va entreveure durant els primers capítols. D’altre banda, els creadors de la sèrie van afirmar que “encara queda molt per saber sobre aquesta dimensió”. Està clar que alguna cosa està fora de control ja que un bitxo negre enorme sembla que vol tenir el protagonisme del Halloween del 84.

Els creadors de la sèrie han fet públiques algunes de les referències que volen fer servir. També han revelat que la història avançarà un any, fins la tardor del 1984. Segons van dir els germans Duffer en una entrevista a IGN, “l’any 1984 va ser una puta passada, especialment les pel·lícules que van sortir a l’estiu. Va ser un gran any per a la cultura pop  així que estem intentant capturar una mica de la màgia de aquestes pel·lícules”. El que també es pot veure a deduir pel pòster és que hi haurà un monstre força més gran que el Demogorgon del la primera temporada. Segons sembla, en aquesta nova temporada es podran percebre picades d’ullet al cinema de James Cameron.

Matt Duffer destacava que el seu èxit radica en fer coses noves, aportar sensacions diferents però sense perdre allò que enganxava de l’original. “Així que crec que d’alguna manera ens hem inspirat en el que fa, intentant captar una mica de la màgia de la seva feina”, argumentava. És a dir, podem esperar que tot plegat sigui encara més fosc (que ja és molt dir) que els 8 primer episodis. 

També s’ha sabut que tindrà una trama autoconclusiva i que…

(Alerta Spoiler!)

Hi haurà justícia per la Barb, la noia de les ulleres grosses, que no té la mateixa sort que en Will, el nen desaparegut… De fet només passen uns dies des que la noia desapareix i com han explicat els creadors d’Stanger Things “la sèrie transcorre durant només sis o set dies. A la segona temporada explorarem les conseqüències del que va passar”. Els creadors han assegurat que hi haurà “un munt de noves dinàmiques” que no s’han explotat durant la primera temporada i que, es podran veure fins a quatre nous personatges. Ganes, oi?

Stranger things

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents