today-is-a-good-day

‘Split’ i el trastorn de personalitat dissociativa

- Advertisement -

Darrere de les pel·lícules com Signs, The Village, The Sixth Sense o la recent The visit, s’amaga un mateix home, M. Night Shyamalan. Aquest prestigiós director, productor i guionista de cinema va començar la seva carrera en el món del cinema l’any 1992 però no va ser fins set anys després amb The Sixth Sense que va aconseguir l’èxit i el reconeixement de l’indústria. En algunes de les seves pel·lícules també apareix com a actor fent petits papers, qui sap si també el veurem en el seu nou treball.

Split

- Advertisement -

El mes de gener del 2017, Shymalan torna a la gran pantalla amb un nou thriller psicològic i, aquesta etiqueta mai havia pres tant de sentit com en aquest cas. Split (Múltiple com arribarà a Espanya), narra la història de Kevin, un home que pateix un trastorn de personalitat dissociativa i que té 23 personalitats diferents convivint dins seu. Aquest trastorn fins i tot el fa canviar físicament segons la personalitat que adopta en cada moment.

- Advertisement -

En Kevin, a qui donarà vida James McAvoy, segresta tres noies que hauran d’utilitzar tot el seu enginy per escapar. Una de les joves, estarà interpretada per Anaya Taylor Joy, recentment apareguda a l’exitosa The Witch. A la sinopsi oficial es pot llegir com, “Kevin arriba a una guerra per la supervivència entre tots aquells que conté en el seu interior, així com amb tots els que el rodegen, mentre les parets dels seus compartiments es trenquen en bocins”.

split-anya-taylor-joy-betty-buckley-jessica-sula

El film arribarà de la mà del productor Jason Blum, especialitzat en pel·lícules de terror i thrillers de baix pressupost, com ara Paranormal Activity o Insidious. El mateix Shymalan va agrair a través del seu perfil de Twitter la seva col·laboració.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents