El sci-fi més esperat al 2017

- Advertisement -

L’any està a punt de finalitzar, amb nostàlgia recordem que tot just fa un any esperàvem amb il·lusió les estrenes d’aquest 2016. Ja hem pogut gaudir de totes i ens han emocionat tant per bé com per malament, ja que no totes ens han mostrat el que volíem veure. Però, ara s’ha de fixar la vista en el 2017 i tot el que això comporta, ja que a nivell de gènere de ciència ficció hi ha propostes molt suculentes. Això sí, les adaptacions de novel·les i les seqüeles són les que regnen en aquesta selecció per tot el que impliquen:

Guardians of the Galaxy Vol. 2

La seqüela de la popular pel·lícula de Marvel continua les aventures de l’equip en el seu viatge pel cosmos. Junts hauran de lluitar per a mantenir unida a la seva nova família, mentre tracten de descobrir el misteri del veritable llinatge de Peter Quill. Antics rivals ara en seran aliats que lluitaran contra noves forces fosques.

- Advertisement -

S’estrenarà el proper 28 d’abril i comptarà amb la direcció de James Gunn, el qual repeteix com a cineasta a la saga i amb el mateix elenc com a protagonistes: Chris Pratt, Zoe Zaldana, Dave Bautista, Bradley Cooper i Vin Diesel.

- Advertisement -

Alien : Covenant

La tripulació de la nau colonial Covenant, es dirigeix a un remot planeta situat a l’altre costat de la galàxia, en arribar descobreixen que es tracta d’un paradís inexplorat, que en realitat és un món fosc i hostil on l’únic habitant és un ‘sintètic’ anomenat David (Michael Fassbender), supervivent de la malmesa expedició Prometheus. Es tracta de la seqüela del film Prometheus (2012) i alhora és una preqüela de la pel·lícula original Alien (1979).

Aquest film suposa el retorn del cineasta Ridley Scott a la saga que va iniciar l’any 1979 amb Alien i va continuar al 2012 amb Prometheus. El 19 de maig s’espera l’estrena al nostre país.

The Dark Tower

La història seguirà Deschain, el darrer membre d’una ordre coneguda com els Pistolers, en la seva recerca de la Torre Fosca, mentre és perseguit per l’Home de Negre. En aquesta Torre convergeixen tots els universos.

El 4 d’agost és la data marcada per a que s’estreni l’adaptació de la saga literària de Stephen King. Els protagonistes estan interpretats per Idris Elba i Matthew McConaughey i dirigida per Nikolaj Arcel.

 

Blade Runner 2049

Han transcorregut 30 anys des dels fets transcorreguts al film de Ridley Scot, un nou blade runner K (Ryan Gosling) descobreix un secret ocultat fa molt temps, que podria acabar amb el caos que impera a la societat. El descobriment d’en K el condueix a iniciar una recerca de Rick Deckard (Harrison Ford), un blade runner al qual se li va perdre la pista fa 30 anys.

- Advertisement -

S’haurà d’esperar una mica més per poder veure la seqüela del film de ciència ficció cyberpunk que va marcar una època, s’espera que arribi a les pantalles el 6 d’octubre. Dennis Villeneau és el cineasta que està al capdamunt de la pel·lícula.

Star Wars: Episode VIII

Continua la història de Luke Skywalker, Rey i Finn a la seva lluita contra la Primera Ordre. Es tracta del vuitè episodi de la saga del qual no se’n sap encara res, ni tant sols el títol. El que se sap és que l’estrena està prevista pel 15 de desembre, que la dirigirà Rian Johnson i l’elenc serà el mateix que a l’episodi VII, a més d’incorporar a Benicio del Toro com a malvat.

Després de la recent pèrdua de l’actriu Carrie Fisher, molts han patit per com afectaria a la saga, però pel que sembla totes les escenes com a Leia Organa havien estat rodades abans, tot i que el personatge havia de continuar al següent episodi i s’haurà de fer un canvi de guió.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents